Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Τρείς ηταν οι αποχωρησεις από τους διαιτητες της Γ εθνικης που προέρχονται δυο  από ενωσεις της Κεντρικής Ελλάδας και ενας από την Κέρκυρα,.Συγκεκριμενα στο σεμιναριο της Βεροιας δεν προσήλθαν  ο 34χρονος Λαρισινός Χρήστος Μαστοροδήμος που εκρινε πολύ σωστα πως δεν εχει περιθώρια ανοδου και αποχώρησε σε αντιθεση με τους αλλους δυο που προσήλθαν κι ηταν ο Κερκυραιος Χρηστος Μουχλιανίτης και ο Βολιώτης Στέλιος Χαλβατζάκος /

Οι δυο τελευταιοι δεν πηγαν παροτι δεν εχουν προβλημα σ ότι αφορα την μειωση των ορίων γιατι δεν μπορουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτησεις που εχει η διαιτησια με σεμιναρια εξετάσεις και συνεχη παιγνιδια Κριμα γιατι ηταν νεοι .

Σ ότι αφορα τον 34χρονο γυμναστή Χρήστο Μαστοροδήμο,  ο συνάδελφος Νικος Μιχος εγραψε στο siιte  www.arenalarissa.gr“ αντιλαμβανόμενος – μετά την μείωση των ορίων ηλικίας για την προαγωγή – ότι εξέλιπαν τα περιθώρια ανόδου του στην Β΄ Εθνική, έλαβε την απόφαση να μην συμμετάσχει στο φετινό σεμινάριο και να περιορίσει – αρχικά – την ενασχόλησή του με την διαιτησία σε τοπικό επίπεδο.

Ο Μαστοροδήμος ονομάστηκε διαιτητής το 2006, ενώ μέχρι τότε αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα της γενέτειράς του (Δευκαλίων Κρανιάς), τον Πανθρακικό κατά την διάρκεια των σπουδών του στην Κομοτηνή και τον Δωτιέα Αγιάς.

Από το 2010 αξιολογήθηκε στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, της οποίας διηύθυνε συνολικά 16 αγώνες (6 εκ των οποίων κατά την λήξασα περίοδο, ενώ διαιτήτευσε επίσης ένα αγώνα Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής και ένα αγώνα πρωταθλητών ΕΠΣ για άνοδο στην Γ΄ Εθνική). Μετά την εξέλιξη αυτή, στο σεμινάριο θα λάβουν μέρος εκπροσωπώντας την λαρισαϊκή διαιτησία ο Λάμπρος Βλιώρας, η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη και ο Βάϊος Τσιτσανούδης, ενώ ο Ηλίας Αναστασίου θα βρίσκεται εκεί σε ρόλο …οικοδεσπότη, καθώς προ διμήνου ολοκλήρωσε τις διαδικασίες μεταγραφής του στην Βέροια όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως γεωπόνος.

Απόλυτη επιτυχία στην Β΄ Εθνική

Εν τω μεταξύ, απόλυτα επιτυχημένη ήταν η παρουσία των Λαρισαίων διαιτητών και βοηθών της Β΄ Εθνικής στις γραπτές εξετάσεις, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΚΕΔ/ΕΠΟ.Στην Βέροια διαγωνίστηκαν οι Αγησίλαος Μπουμαρσόπουλος, Γιώργος Αναστασίου, Θεόδωρος Καραμπούλας, Ηλίας Νατσιούλας και Χρήστος Παπαδημητρίου, ενώ ο Θανάσης Τζήλος – λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων – είχε λάβει μέρος νωρίτερα στο σεμινάριο των «Νοτίων» στην Ερέτρια Ευβοίας. Αξιοσημείωτο είναι ότι Τζήλος – Μπουμαρσόπουλος και Αναστασίου εξετάστηκαν επιτυχώς και στην αγγλική γλώσσα”

Στη φωτογραφια ο αποχωρησας απο την ενεργο δράση Χρηστος Μαστοροδήμος .