Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Μπορει η Η Η φάση του 23  που σημειώθηκε στον αγωνα κυπελλου Βεροιας-Απολλωνα να κανει τον γυρου  του κόσμου και να αφηνονται υπονοούμενα για την  ενεργεια του επιθετικου των γηπεδούχων Παυλίδη να μην αφησει την μπαλα να καταλήξει στα διχτυα της ελαφράς ταξιαρχίας βγάζοντας την με το χερι εκτος !!! Κατι πράγματι φοβερό Όμως θα πρεπει να σταθουμε και στην αμεση αντιδραση τοσο του Μακη Ντίτσου οσο  του εμπειρου βοηθου Δημητρη Τζαφόλια από την Ανατολικη Αττικη που μπόρεσε να πιάσουν  το χερι του Παυλίδη παροτι μεσολαβούσε το καθετο δοκάρι ,αν καια αρχικα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πιστευε ότι ειχε βάλει το χερι ο επθετικός και ολοι νομισαν ,φυσιολογικα ότι τοκανε ο αμυντικοε του Απολλωνα Γεωργίου και περιμενα να δοθει πεναλτυ και αποβολη.

Ο Ντίτσος λοιπον  και ο  Τζαφόλια που είναι βοηθος της φουτμπωλ λιγκ δικαιωθηκαν  και η διαιτησια σταθηκε στο υψος των περιστάσεων ,κατι που ομολογησε στο φινάλε και ο εμπειρος παρατηρητής Βασίλης Τεροβίτσας ΠΑΝΤΩΣ η φαση αυτή ΦΙΓΟΥΡΆΡΕΙ  στα ΜΜΕ του εξωτερικού  , όπου ο Παυλίδης πλάσαρε προς την εστία και ο ίδιος έδιωξε τη μπάλα, πριν αυτή περάσει τη γραμμή.

 Πιο συγκεκριμένα το «Eurosport» αναφέρει: «Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στο ματς Κυπέλλου Ελλάδας της Τετάρτης ανάμεσα σε Βέροια και Απόλλων Σμύρνης. Με την ομάδα του πίσω με 1-0, ο μέσος της Βέροιας Χαράλαμπος Παυλίδης βρέθηκε σε μία εξαιρετική θέση να ισοφαρίσει, έχοντας μόνο τον τερματοφύλακα να νικήσει. Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα απέκρουσε το σουτ του Παυλίδη, αλλά η μπάλα συνέχισε την τροχιά της προς την εστία, όπου θα κατέληγε σίγουρα στα δίχτυα, μέχρι ο Έλληνας να αποφασίσει να την διώξει από τη γραμμή.

Ο Απόλλων, που υποβιβάστηκε από την πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου πέρυσι, έβγαλε μία καταδικαστική ανακοίνωση για τη λίγκα από τον ιδιοκτήτη της το 2014, επιμένοντας ότι τα πάντα είναι 'σημαδεμένα και προκαθορισμένα' και πως 'υπάρχουν διαιτητές που παίρνουν οδηγίες'».