Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Εγινε γνωστό το αναλυτικό πρόγραμμα και για το σεμινάριο των διαιτητών και βοηθών της Football League, που θα γίνει σε Αθήνα και Βέροια, για τους διαιτητές Νότου και Βορρά αντίστοιχα.

Ο Χιου Ντάλλας, ο οποίος είναι υπεύθυνος και σ' αυτή την κατηγορία θα έχει το γενικό πρόσταγμα, αλλά και την επιστασία του σεμιναρίου.

Σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να έχετε μαζί σας κίτρινη και κόκκινη κάρτα. Σας ενημερώνουμε ότι η συνάντηση και οι αγωνιστικές δοκιμασίες  των αξιολογημένων διαιτητών και βοηθών διαιτητών Football League των ενώσεων: Αθηνών, Αιτωλοακαρνανίας, Ανατολικής Αττικής, Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δυτικής Αττικής, Δωδεκανήσου, Ευβοίας, Ηλείας, Ηρακλείου, Κορινθίας, Λακωνίας, Λασιθίου, Λέσβου, Μεσσηνίας, Πειραιά, Ρεθύμνου, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Χανίων, θα διεξαχθούν στην Αθήνα την 20/8/2014.

Ώρα προσέλευσης για τη συνάντηση 12:30 στο ΟΑΚΑ (Αίθουσα ΄΄Κασιμάτης΄΄). Ώρα προσέλευσης για τα αγωνιστικά τεστ 18:15 στο ΟΑΚΑ.

Η συνάντηση και οι αγωνιστικές δοκιμασίες των αξιολογημένων διαιτητών και βοηθών διαιτητών Football League των ενώσεων: Άρτας, Γρεβενών, Δράμας,  Έβρου, Ευρυτανίας, Ημαθίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Θεσπρωτίας, Θράκης, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κιλκίς, Κοζάνης, Λάρισας, Μακεδονίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας, Σερρών, Τρικάλων, και Χαλκιδικής θα διεξαχθούν στη Βέροια την 21/8/2014.   

Ώρα προσέλευσης για τη συνάντηση 12:30 στο ξενοδοχείο ΄΄VERIOPOLIS΄΄.        

Ώρα προσέλευσης για τα αγωνιστικά τεστ 18:15 στο Εθνικό στάδιο Βέροιας. Σας ενημερώνουμε ότι οι διαιτητές και οι βοηθοί διαιτητές θα πρέπει να επαναλάβουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ είκοσι τέσσερις φορές (24)  το τρέξιμο των 150 μέτρων και του βαδίσματος των 50 μέτρων, δηλαδή δώδεκα (12) στροφές (24χ150 μέτρα), προκειμένου να το τεστ να θεωρηθεί επιτυχημένο.