Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Το βράδυ της Δευτέρας  πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ και εκεί έγινε ψηφοφορία σχετικά με την τακτική που θα ακολουθηθεί στη συνέχεια σε ότι αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Οι εκπρόσωποι των ομάδων είχαν να ψηφίσουν μεταξύ τριών επιλογών: α) να συνεχιστεί ο δικαστικός αγώνας της ΕΠΣ, β) να αποσυρθούν οι αγωγές που έχουν κατατεθεί και γ) να συγκροτηθεί μια επιτροπή που θα μεταβεί στη Αθήνα για να συναντηθεί με τον Γιώργο Σαρρή και εκπροσώπους της Πολιτείας.

Η τελευταία επιλογή ήταν και αυτή που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους (23 έναντι 20 της πρώτης επιλογής και 4 της δεύτερης) κι έτσι μέσα στην εβδομάδα η η επιτροπή που θα αποτελείται από τους Αντώνη Σέκερη (πρόεδρος του Ηροδότου), Κώστα Μαυρουδή (πρόεδρος Ηρακλή Ηρακλείου), Κώστα Παυλάκη (πρόεδρος ΕΓΟΗ) και άλλα 4 μέλη της ΕΠΣΗ, θα ταξιδέψει στην Αθήνα έτσι ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες συζητήσεις με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και την Πολιτεία.

«Ευχαριστώ την συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων που πήραν την τελική απόφαση και συμφώνησαν με τις απόψεις μου. Θεωρώ ότι σε μία τόσο κρίσιμη απόφαση, ζήτησα να γίνει ψηφοφορία των σωματείων και δεν δέχτηκα απλά αυτό που μου έλεγαν όλοι, δηλαδή να συνεχιστεί ο δικαστικός αγώνας με την ΕΠΟ. Εύχομαι ότι από αυτό τον αγώνα τα ερασιτεχνικά σωματεία θα βγουν κερδισμένα», δήλωσε σχετικά με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου.