Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Συνεχίζοντας τις περιοδείες του στις ενώσεις και μεσα στα πλαισια επιμόρφωσης των διαιτητών αξιολογημενων και μη ο υπευθυνος εκπαίδευσης  της ΕΠΟ Θανάσης Μπριάκος βρεθηκε το βραδυ της Δευτέρας στη Λαμια οπου εκανε μαθημα  στην αίθουσα διδασκαλίας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου στους διαιτητές της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Στη κατάμεστη αιθουσα από 150 παλαιους και νεους ρέφερυς ο Μπτριάκος   ανέλυσε τους κανόνες του off side με video και παραδείγματα καθώς και την σοβαρότητα των παραπτωμάτων.Στη συνέχεια δέχτηκε  ε ερωτήσεις και παρατηρήσεις από τους παρόντες διαιτητές μέλη του Συνδέσμου και θεώρησε χαρά και τιμή του να παρευρίσκεται στη Λαμία.Ηταν επισης και πλλλοι παρατηρητές και εκπαιδευτες Ι.Καλυβας Κλειτσάκης Παπαώστας Πουγκακιιώτης και από τους διαιτητες της φουτμπώλ λιγκ οι Τζοβάρας Σωσώνης Μπλούνας καθως και οι αξιολογημενοι βοηθοι  .
To παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαδήμος, ο οποίος κλήθηκε από τον υπεύθυνο της 3ης περιφέρειας. Με την ευκαιρία συζητήθηκαν θέματα για τη διαιτησία στην ΕΠΣ Ευρυτανίας.  Επισης  εκτος από τους διαιτητές στην συγκέντρωση παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών του Νομού Φθιώτιδας Κων/νος Φέκκας.

Τον Θανάση Μπριάκο προσφώνησε ο περιφερειάρχης και προεδρος του συνδεσμου διαιτητών  Φθιώτιδας αλλα και μέλος της επιτροπης  διαιτησίας της ΕΠΣ  Γιάννης Σπυρόπουλος  ο οποιος μετα το μαθημα μιλησε σε τοπικο τηλεοπτικο σταθμο για την σημασια των επιμορφωτικων συγκεντρώσεων και καυτηρίασε με σκληρες εκφράσεις την δολοφονικη επιθεση σε βαροε του αναπληρωτη προεδρου της ΚΕΔ Χριστόφορου Ζωγράφου  στέλνοντας τις ολοθερμες ευχες ολων των διαιτητών της Φθιώτιδας για  ταχεια ανάρρωση .