Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Πριν αλεκτωρ λαλησει  και ο Ντάλλας  πει  στους προεδρους και εκπροσωπους των ΠΑΕ να μην  ασχολουνται με διαμαρτυρίες νομιζοντας ότι ετσι ασκουν πιέσεις στους διαιτητςς ηλθε ο Ολυμπιακος Βολου να απαιτησει από τον διεθνη ρέφερυ Τάσο Σιδηρόπουλο να βάλει λεει κώλυμμα και να μην  παιξει τον αγωνα κυπελλου με τον Παναθηναικό.

Και που το στηρίζει αυτό στο ότι ο Ολυμπιακος εχασε το μπαραζ από την Σκοντα Ξάνθη στο Χαριλάου και θεωρει υπευθυνο τον  εκ Δωδεκανησων ρεφερυ Μιλαμε για απιθανες ιστορίες και είναι να γελάς όταν λενε ότι δεν πρεπει ενας διαιτητής που σφυρίζει πλεον  και στο τσαμπιονς λιγκ να μην παει στο Βολο .

Φυσικά τα οσα λεει ο Ολυημπιακος Βολου δεν ληφθηκαν  υποψιν από την ΚΕΔ αλλα και από τον Σιδηρόπουλο ο οποιος πριν από ένα χρμνο που δεχονταν …επιθεσεις μεσω διαλογων  που εκαναν τριτοι πηγε και σφυριξε στην λεωφορο και ποτε δεν εβαλε κι ουτε θα βαλει κώλυμμα αφου δεν επιτρέπεται από τον κανονισμό.

Οσο για την αναφορα  της Βολιώτικης ΠΑΕ ότι δηθεν οριζει ο Μπριάκος αυτό είναι κατι που το ξεκαθάρισε ο ιδιος ο Ντάλλας και απλα η αναφορα στο ονομα του υπευθυνου εκπαιδευσης εγινε για να βρισκομαστε σε  κουβεντα μονο που εινα ανευ ουσίας και πραγματικότητας.