Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Παρουσία όλων των αξιολογημένων και μη διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών πραγματοποιήθηκαν οι προκαθορισμένες επιμορφωτικές συναντήσεις στις 10/11/2014 των ΕΠΣ Μακεδονίας και Ηπείρου όπου έγινε ενημέρωση για τα φάουλ τακτικής και την αντικανονική χρήση των αγκώνων αντίστοιχα.

Στην Θεεσαλονίκη το μαθημα εκανε το μέλος της ΚΕΔ εκπαιδευτήε Γιωργοε Αμυγδαλής και στα Γιάννενα ο υπευθυνος εκπαιδευσης Θανάση Μπριάκος  στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Ηπείρου Σταθης Τσανακτσής».

 Πλέον ο οργασμός που υπάρχει σε αυτόν τον τομέα είναι μεγάλος, το εκπαιδευτικό υλικό ανανεώνεται συνεχώς και η γκάμα της θεματολογίας που καλύπτει όλα τα θέματα απαιτεί διαρκή συνεχή και άμεση ενημέρωση.

 Το ενδιαφέρον πλέον σε αυτόν τον τομέα είναι μεγάλο και οι αίθουσες των ΕΔ των ΕΠΣ είναι κατάμεστες στις εβδομαδιαίες επιμορφωτικές συναντήσεις. Άλλωστε η παρουσία ή όχι των διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών έχει επίπτωση στους ορισμούς καθώς κάθε μήνα οι ΕΠΣ αποστέλλουν τα αρχεία τους στην ΚΕΔ και ενημερώνουν για αυτούς που δεν συμμετέχουν με αποτέλεσμα να μην ορίζονται.