Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησες χθες (3/10) ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ, Κώστας Βρακάς στην τηλεοπτική εκπομπή  SportsArena του ITVπου επιμελούνται και παρουσιάζουν οι Νίκος Σκούμπος και Έλενα Αντωνίου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

Για Μπριάκο: «Οι σχέσεις μας με τον κ. Μπριάκο είναι άριστες. Όποτε μπορεί και του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις  έρχεται στο σύνδεσμο και διδάσκει τους νέους διαιτητές».

Για τη διαγραφή Τάτση από τους πίνακες διεθνών βοηθών της UEFA: «Το να αντιδράσει επίσημα η ΕΠΣΗΠ είναι  γραφικό. Αιφνιδιάστηκα  με την εξέλιξη γιατί δεν το ήξερα. Δεν ήρθε να μου πει ο ίδιος ότι προέκυψε πρόβλημα και θα με πάψουν από διεθνή. Το έμαθα από κάποιον εκπρόσωπό του. Οι κινήσεις που έκανα ως πρόεδρος ήταν άμεσες. Πήρα τηλέφωνο τον πρόεδρο της ΕΠΟ και της ΚΕΔ. Μου απάντησαν ότι είναι απόφαση του Χιου Ντάλας. Ο Τάτσης ήταν 5 χρόνια διεθνής και είναι σε προχωρημένη ηλικία. Η απάντηση είναι ότι γίνεται μια ανανέωση. Υπήρχαν τρεις διαιτητές σε αυτό το όριο και ο τρίτος δεν μπορούσε να φύγει γιατί ήταν επόπτης ChampionsLeague.Δυστυχώς, αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Παντού γίνεται αυτό».

Για το αν υπάρχουν παρασκηνιακές διεργασίες πίσω από την απόφαση για διαγραφή Τάτση: «Το διερευνούμε το θέμα αλλά θα προτιμούσα να το ξέρω νωρίτερα για να μπορέσουμε να αντιδράσουμε πιο στοχευμένα. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να μείνει άλλο ένα χρόνο, γιατί οι διαιτησίες του ήταν καλές. Η απάντηση αυτών που παίρνουν τις αποφάσεις όμως είναι ότι θέλουν να κάνουν ανανέωση στη διαιτησία».

Για τη συμμετοχή του στις επιτροπές της ΕΠΟ: «Ήταν πολύ τιμητικό που με επέλεξε η ΕΠΟ σε δύο επιτροπές της. Στην επιτροπή της Εθνικής Ελλάδος Κ-15 και των μικρών Ενωσιακών ομάδων. Σίγουρα το να συμμετέχεις σε αυτές τις επιτροπές και να μιλάς με κάποιους ανθρώπους υψηλά ιστάμενους μόνο κέρδος είναι»

Για τις σχέσεις της ΕΠΣΗΠ με την ΕΠΟ: «Οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές, υπάρχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και έτσι θα παραμείνουν».

Για τον κ. Σαρρή: «Ο κ. Σαρρής είναι ένας  αξιόλογοσ άνθρωπος που βάλλεται άδικα από όλες τις πλευρές. Είναι άνθρωπος μορφωμένος, δεν είναι επαγγελματίας παράγοντας και μπορεί να βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο».