Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΤΣ της ουράς ,το μπαμ εγινε στη Βεροια οπου ο Πανθρακικός κερδισε με πεναλτυ σε σπρωξιμο του Νετο στον Ιγκόρ Ο Μάνταλος το κατελογησε χωρις χρονοτριβή και εδειξε και 2η κιτρινη στον Νέτο Ο Δραμινός παρατηρητής Θόδωρος Γκαιτατζής τον δικαιωσε για την αποφαση του αφου εκρινε ότι σωστα το σφυριξε ,αφου ειδε την επιμαχη φαση και στην τηλεόραση Δευτερη Κιτρινη ειδε και ο Καλτσάς Η διαιτησια του Μάνταλου σε γενικες γραμμές ηταν πετυχημένη Καλα πηγαν και οι βοηθοι του Αλεξέας και Γεωργαράκος που επιασε στο ..τσακ το οφσαιντ του Κάσες Τεταρτος ηταν ο Γιωργος Κομίνης

ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης τα πηγε  μια χαρά αλλα αναγκάστηκε να διακοψει δυο φορες τον αγώνα Την πρωτη  στο 8' για πέντε περίπου λεπτά λόγω του πανό που ανέβασαν οι οπαδοί των Περιστεριωτών. «Αγώνες στημένοι, παίκτες πρόεδροι διαιτητές μπλεγμένοι. Μας χαλάτε τις Κυριακές, θα σας καταστρέψουμε τις ζωές», έγραφε αυτό και ο Μακεδόνας ρέφερυ σταμάτησε το παιχνίδι μέχρι αυτό να κατέβει. Αυτό έγινε μετά από 4-5 λεπτά, έπειτα από πολλές συστάσεις από τα μεγάφωνα και τη στιγμή που έπεσαν και αρκετές κροτίδες.

Στο 67' το παιχνίδι διεκόπη για δεύτερη φορά. Οι οπαδοί του Ατρομήτου άναψαν καπνογόνα και πέταξαν κροτίδες, με τον Ζαχαριάδη να παίρνει τους βοηθούς του και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια, όπως και οι παίκτες των δύο ομάδων αλλα τελικα το κατέβασαν και ο αγωνας ολοκληρωθηκε με καθυστέρηση 16 λεπτων Ο Δημητρης Τσορτανίδης εμεινε ευχαριστημενος από τον Ζαχαριάδη όπως και από τον πρωτο βοηθό Κούλα Χασάν Όχι όμως από τον Β βοηθό Παναγιωτη Σταθόπουλο που εκανε δυο σημαντικά λαθη Το ένα στο 57 εχασε τη φαση και σηκωσε κακως οφσαιντ τον Φουντα που εφυγε στο κενο χωρο από κανονικη θεση Ενώ στις καθυστερησεις αφησε τον Κολοβό να σκοράρει  ενώ ηταν σε θεση οφσαιντ. Τεταρτος ηταν ο Αλεξανδρος Δημητρόπουλος.

 ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ ο Γιωργος Δασκαλόπουλος δεν αντιμετώπησε δυσκολίες και εφερε σε περας με ανεση το παιγνιδι του ΠΑΣ με τον Εργοτέλη Ο Χρστοφορος Ζωγράφος  εμεινε ευχαριστημενος από την συνολικη εικονα της διαιτητικης τετραδας που συμπληρωναν Δημήτρης Ζυγούρης Νεκτάριος Παστρωμάς και Ηλιας Σπάθας ως τεταρτος.