Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στην προπονηση της εθνικης ομαδας βρεθηκε το απογευμα ο προεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, ο οποίος είχε την ευκαιρία να μιλήσει για μερικά λεπτά στους διεθνείς.

Ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας, τόνισε στους ποδοσφαιριστές του Φερνάντο Σάντος ότι θα σταθεί δίπλα τους σε οτιδήποτε κι αν χρειαστούν στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο, καλώντας τους, παράλληλα, να ευχαριστηθούν τη συμμετοχή τους στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού του πλανήτη, που θα γίνει στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Τέλος, ο Γ. Σαρρής εξέφρασε την ελπίδα του η «γαλανόλευκη» να κάνει όλους τους Έλληνες υπερήφανους, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Φερνάντο Σάντος και τους συνεργάτες του.

«Εκ μέρους της ΕΠΟ σας καλωσορίζω στη σημερινή πρώτη ημέρα της συγκέντρωσής σας, με την οποία αρχίζει το μεγάλο μας ταξίδι προς το Μουντιάλ. Θα είμαι δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ευχαριστηθείτε αυτή τη συμμετοχή στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, γιατί φέρατε την ομάδα εδώ που είναι και σας αξίζει. Δίπλα σας βρίσκεται και ο προπονητής μας, στον οποίο αξίζουν επίσης συγχαρητήρια, καθώς και ένα άξιο επιτελείο. Σας πληροφορώ ότι για εσάς και τους αγώνες σας υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από συμπατριώτες μας που ζουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Ελπίζουμε να κάνετε και πάλι τους Έλληνες υπερήφανους, όπως εσείς ξέρετε και μπορείτε», ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΟ στην ομιλία του.