Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Και την δευτερη μερα των επαναληπτικών αγώνων του κυπελλου οι περισσότερες  διαιτησίες κυμάνθηκαν σε καλα επιπεδα.Ειχαμε ωστοσο μια ακυρωση τέρματος της Καλλιθέας που όπως εξελίχτηκε το παιγνιδι υπάρχει προβλημα αφου και από την τηλεόραση φαίνεται ότι το γκολ που πέτυχε ο Πίκολο στις καθυστερησεις του Α μέρους ηταν κανονικό και ο βοηθος Νεκτάριος Παστρωμάς οδηγησε με την λανθασμενη υποδειξη του στην ακυρωση του τερματος από τον Χανιώτη διαιτητή Γιαννουλάκη .

Ο παρατηρητής Χρήστος Δαγκλής εκανε χρηση βιντεο και ο βοηθός παει για διαθεσιμότητα Πρωτη βοηθος ηταν η Χρυσα Κουρομπίλια που ειχε σωστες υποδειξεις και τεταρτος ο Συμεων Κοσικίδης που κρατησε την ταξη παροτι οι Καλλιθεάτες ειχαν δικηο να διαμαρτύρονται.

ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ που εγινε πολύ θόρυβος για μια φάση που οι Χανιώτες ζητησαν να μετρήσει τέρμα του Κωνσταντίνοφ ,ο παρατηρητής Βασίλης Σκουφίτσας εκανε χρηση βίντεο και εκρινε πως σωστα ο διαιτητης Πραξιτέλης Ζαχαριάδης κατελόγησε φάουλ στη αρχη της φασης ,αφου φαινεται  ο παικτης των γηπεδούχων να σπρώχνει τον αντιπαλο του Λουι ο οποιος πεφτει πανω στον γκολκήπερ Μπαντή .Αρα θεωρει ότι υπήρχε παραβαση και η φαση είναι ως μη γενόμενη αφου ειχε σημειωθει  εγκαιρα φάουλ.

Αυτό σημαινει πως ο Μακεδόνας ρέφερυ δεν εχει προβλημα.Οι βοηθοι του Λ.Δημητριάδης και Μερκενίδης σταθηκαν καλα και μαζι με τον Μιχάλη Κουκουλάκη συνέθεσαν μια καλη διαιτητικη τετράδα.

ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ο Τασος Σιδηρόπουλος εβγαλε ένα δυσκολο παιγνιδι γεμάτο φασεις και στις δυο εστίες .Απ ότι εδειξε και η τηλεόραση στη φαση που βρεθηκε μονος ο Γκούρμα κοβεται από τον Μαργαρίτη χωρις να του γινει πέναλτυ και ο διεθνης ρεφερυ εδειξε να συνεχιστει το ματς ,κατι που ειδε και ο παρατηρητής Θοδωρος Γκαιτατζής .Βοηθοι ηταν οι Γκάγκας και Ευθυμιάδης και τεταρτος ο  Χαρης Καλογερόπουλος

ΣΤΗ ΚΑΛΛΟΝΗ ο Ανδρέας Παππάς εκανε μια σωστη διαιτησια και αρεσε στον παρατηρητή Δημητρη Τσορτανίδη εχοντας σαν βοηθους τους Αντωνη Καρατζίκα και Στέλιο Βρακά ενώ τέταρτος ηταν ο Χρυσοβαλάντης Βρακάς.

ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος ειχε καλη παρουσια και ο Βασιλης Τεροβίτσας τον βρήκε σε καλή κατάσταση όπως και τους βοηθους του Τάτση και Κουλα Χασάν ενώ τεταρτος ηταν ο Χρηστος Γκράνας από την Ξανθη .

ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ο Γιαννης Δελφάκης ειχε αγχος για να πετυχει και τα κατάφερε αφου ηταν σχολαστικός .Ειχε καιρο να παιξει αλλα είναι αληθεια ότι ειχε μια πολύ καλη διαιτησια.Με σωστες υποδειξεις οι βοηθοι του Αναστόπουλος και Πετρόπουλος ενώ τεταρτος ηταν ο Φωτης Φωτιάδης από την Καστορια.

ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ο Σπύρος Σελίμος επανήλθε δριμύτερος και εκανε μια αντικειμενικη διαιτησια στο ματς του Παναιτωλικου με την Κέρκυρα Ο Φραγκίσκος Σωμαρακάκης ειχε κατι το ιδιαιτερο να του επισημανει που ειχε βοηθούς  τους Λάμια και Σερεμέτη και τεταρτο τον Δημήτρη Θανο.

ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ο Αλεξανδρος Δημητρόπουλος ειχε ευκολο εργο Το μαρτυρει και το ευρυ σκορ Στο Α μέρος φαινεται να υπάρχει χερι αμυντικου του Φωστηρα στην ενεργεια του Καραγκούνη.Αυτο εδειξε καθαρα η τηλεόραση Ο παρατηρητής Μπάμπης Καρατζας εμεινε ευχαιστημενος από την αποδοση του όπως και από τους βοηθους Γουργιώτη Γεωργαράκο Τεταρτος ηταν ο Νικος Ανούσος από την Λακωνία.

  .