Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

  Ευτυχως που το εδειξε η τηλεόραση το τοπικο ντέρμπυ Παναχαικής –Πανηλειακού και φάνηκε καθαρά η ενέργεια του φορ της ομαδας του Πύργου Κώστα Φλίγκου να δωσει όχι μια αλλα δυο αγκωνιές στο αντιπαλο του αμυντικο ενώ ο Πανηλειακός ετοιμάζονταν να εκτελέσει φαουλ .Ο Λαρισινός διαιτητής Θανάσης Τζήλος τον ειδε και πολύ σωστα τον απέβαλε αφου περα των αλλων και στη τηλεόραση οποιοι τον ειδαν ομολογουν ότι ο Φλίγκος  εκανε αντιαθλητικη ενέργεια ,πριν συμπληρωθει το 6 λεπτο .

Κι αυτό προσπαθουν να προσάψουν στον Τζηλο ότι του Πανηλειακου ότι τηρησε τον κανονισμό !! Δηλαδή τι επρεπε να κανει να κλεισει τα ματια .Ο παρατηρητής Νικος Αθανασίου δικαιωσε πληρως τον Λαρισινό διαιτητή για την εγκαιρη αποφαση που πηρε και δεν του χαρίστηκε,.

Κι ενώ ο Πανηλειακός θα επρεπε να ζητησει ευθυνες από τον παικτη του ,ταβαλε με τον Τζηλο που όχι μονο δεν εχει προβλημα αλλα αντιθετα υπαρχει θεμα με τον Φλίγκο αφου σε γνωση των υπευθυνων της ΚΕΔ είναι η δηλωση του παικτη  πως δηθεν ο διαιτητής του ειπε πριν από το μάτς ότι θα τον γ……αν προκαλεσει.Μαρτυρες ότι ποτε δεν εκανε μια τετοια αναφορα εχει ο διαιτητης τους δυο βοηθους του Παπαδημητρίου και Καραμπούλα καθως και τον τέταρτο Παπαγεωργιου από την Αρτα.

Ο Τζήλος είναι 30 ετών πολιτικος μηχανικός στο επάγγελμα και χαίρει εκτιμησης από το φιλαθλο κοσμο της Λάρισας και όχι μονο.