Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, η κεντρική συγκέντρωση της «Ποδοσφαιρικής Ενωτικής Συνεργασίας», στην οποία παρευρέθηκαν συνολικά 53 σωματεία από την Πάτρα, το Αίγιο και την Αχαγιά!

Ο Δημήτρης Μπαλαφούτης, επικεφαλής της παράταξης απεύθυνε χαιρετισμό προς τους παράγοντες, ενώ μίλησαν επίσης οι Θόδωρος Παπουτσάκης (ανέλυσε το πρόγραμμα της παράταξης), Γιώργος Μαυροκολέας (αναφέρθηκε στις Μικτές ομάδες), Παναγιώτης Κουτρόπουλος (τόνισε την αναγκαιότητα να φτιαχτούν γήπεδα), Άκης Μπαχράς και Έμμυ Γασπαρινάτου. Τοποθέτηση έκανε και ο Γ. Γασπαρινάτος.

Μετά το τέλος της ομιλίας, ακολούθησε συνέντευξη τύπου των εκπροσώπων της ΕΠΟ στο ξενοδοχείο «Patra Palace» στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Στην συνέντευξη τύπου έδωσαν το παρών ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Εύβοιας, Γιάννης Παπακωνσταντίνου και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δ΄ Εθνικής, Μιχάλης Τζανόπουλος, ενώ στο πάνελ μαζί τους ήταν οι Δημήτρης Μπαλαφούτης και Θόδωρος Παπουτσάκης.

Στην τοποθέτησή τους, οι Γ. Παπακωνσταντίνου και Μιχάλης Τζανόπουλος μετέφεραν τον χαιρετισμό του Προέδρου της ΕΠΟ, Γ. Σαρρή που -όπως τόνισαν- δεν μπορούσε να παρευρεθεί λόγω της παρουσίας του το διήμερο στο Διεθνές Συνέδριο Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Σούπερ Λιγκ με τον τίτλο Fottball About αλλά και της αυριανής αναχώρησής του για την Γενεύη.

Επίσης, μετέφεραν την εκτίμηση που τρέφουν για τους δύο φίλους τους – όπως δήλωσαν – Δ. Μπαλαφούτη και Θ. Παπουτσάκη, τονίζοντας την ένθερμη υποστήριξή τους, κυρίως από το γεγονός ότι στην Π.Ε.Σ. βρίσκονται πολλά νέα παιδιά κάτι που τους χαροποιεί προσωπικά.

Η είδηση πάντως που «βγήκε» από την σημερινή επίσκεψη των δύο παραγόντων της ΕΠΟ ήρθε έπειτα από ερώτηση που κατέθεσε ο Γ. Αστερής.

-Εάν σας ζητηθεί από τις άλλες παρατάξεις να έρθετε στην συγκέντρωσή τους, θα το πράξετε;

-Όποιος μας καλέσει θα έρθουμε, εκτός από τον κ. Σταυρόπουλο. Σας το λέω ξεκάθαρα, εκεί δεν πρόκειται να δεχθούμε. Μου τηλεφώνησε και ο κ. Κοζιώρης τον οποίο γνωρίζω προσωπικά, αλλά δεν γνωρίζω αν θα είναι υποψήφιος

πηγη www.patragoal.gr