Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Την ερχόμενη Τετάρτη ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να σφραγίσει την πρόκριση στα playoffs του Champions League στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σουηδός, Στέφαν Γιοχάνενσον, ο οποίος θα σφυρίξει για πρώτη φορά τους «πράσινους».

Αντίθετα, έχει διευθύνει στο παρελθόν τη βελγική ομάδα, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ το 2010 για το Europa League. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Μεχμέτ Κουλούμ και Μάγκνους Σιέμπλομ ενώ τέταρτος ο επίσης Σουηδός, Μοχάμεντ Αλ-Χακίμ. 

O Στέφαν Γιοχάνεσον μέχρι σήμερα έχει συναντήσει τις ελληνικές ομάδες στα ματς: Ολυμπιακός - Ρούμπιν Καζάν 1-0 (2012), Μπριζ - ΠΑΟΚ 1-1 (2010), ΑΕΚ-Μπενφίκα 1-0 (2009).

 

Τα ονόματα των διαιτητών, οι οποίοι θα διευθύνουν τους αγώνες ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League ανακοίνωσε η UEFA. "Άρχοντας" της αναμέτρησης του Ατρόμητου με την ΑΪΚ Στοκχόλμης στο Περιστέρι θα είναι ο Αρτιόμ Κούτσιν από το Καζακστάν ενώ στο ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στη Σπαρτάκ Τρνάβα θα "σφυρίξει" ο Γερμανός Τομπίας Βελτζ.

Αναλυτικά:

Ατρόμητος - ΑΪΚ Στοκχόλμης
Διαιτητής: Αρτιόμ Κούτσιν (Καζακστάν)
Βοηθοί: Ευγκένι Μπέλσκι (Καζακστάν), Ανατόλι Χόντιν (Καζακστάν)
4ος διαιτητής: Αλεξάντερ Γκάουζερ (Καζακστάν)
Παρατηρητής: Νιλ Μπάρι (Αγγλία)

Σπάρτακ Τρνάβα - ΠΑΟΚ
Διαιτητής: Τομπίας Βελτζ (Γερμανία)
Βοηθοί: Ράφαελ Φόλτιν (Γερμανία), Κρίστιαν Μπαντούρσκι (Γερμανία)
4ος διαιτητής: Μπέντζαμιν Μπραντ (Γερμανία)
Παρατηρητής: Γον Σκιέρβολντ (Νορβηγία)