Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Από το τι θα συμβεί στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 29 Ιουνίου θα καθοριστεί και η στάση που θα ακολουθήσει η ΕΠΣ Ηρακλείου στη διαμάχη της με την Ομοσπονδία.

Αυτή την απόφαση πήραν τα σωματεία της Ένωσης(μετα απο πρόταση του πρόεδρου του Ηρόδοτου Σέκερη)  στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (17/6) στο Παγκρήτιο. Το θέμα της διαμάχης του Νίκου Τζώρτζογλου και κατ’ επέκταση της ΕΠΣΗ με την τωρινή διοίκηση της ΕΠΟ μπορεί να μην ήταν σε αυτά της ημερήσιας διάταξης, αλλά δεν γινόταν να μην απασχολήσει τους εκπροσώπους των ομάδων.

Έτσι, την 1η Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΗ προκειμένου να συζητηθεί εκ νέου το ζήτημα και ουσιαστικά τα σωματεία θα κληθούν να ψηφίσουν για το αν θέλουν ή όχι να συνεχιστεί η δικαστική διαμάχη της Ένωσης με την ΕΠΟ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται βάσει και του καταστατικού της Ομοσπονδίας.

Τζώρτζογλου: «Ποδόσφαρο στο Ηράκλειο δεν είναι μόνο ο ΟΦΗ»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, στην τοποθέτηση που έκανε, εξέφρασε παράπονα για την αντιμετώπιση που έχει η Ένωση και κυρίως οι διαιτητές της από την ΕΠΟ αλλά και την πικρία του για τη στάση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

«Τώρα λένε ότι η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια κάνει κακό στους συλλόγους. Όταν πριν από δύο χρόνια στήριζα τον ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστήρια, τότε δεν έκανα κακό; Σέβομαι αν έχουν αντίθετη άποψη, αλλά ποδόσφαιρο στο Ηράκλειο δεν είναι μόνο ο ΟΦΗ και 2-3 σωματεία. Ποδόσφαιρο είναι τα 85 σωματεία της δύναμης της ΕΠΣΗ. Μόνο αυτά μπορούν να μας κάνουν να αποσύρουμε την προσφυγή. Σκληρή ανακοίνωση έβγαλε ο ΟΦΗ, αλλά κατανοώ την ανησυχία. Ήταν όμως πολύ σκληρή ανακοίνωση προς το πρόσωπό μου. Εγώ είμαι ακόμα στα δικαστήρια με τον Μπέο εξαιτίας του ΟΦΗ και ο κόσμος του ΟΦΗ δεν πρέπει να το ξεχνά αυτό», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Τζώρτζογλου.«Όσον αφορά την προσφυγή της ΕΠΣΗρακλείου σας ζητάω όσοι έχετε εκφράσει την αντίθεσή σας να προβείτε σε ερωτήσεις και είμαι διατεθειμένος να απαντήσω σε όλα. Ο Σαρρής είναι φίλος μου κ πιστευώ ότι κι αυτός θεωρεί εμένα. Όταν εκλέχτηκε του ζήτησα να δίνει το 70% στην ΕΠΣΗρακλείου απ' ότι θα δίνει στις ΕΠΣ που τον στηρίξανε και ο ιος υποσχέθηκε ισονομία. Η Ισονομία φάνηκε μετά το τέλος του Περιφερειακύ πρωταθλήματος όπου οι διαιτησιες ήταν 40 από τα Χανιά, 10 από Ηράκλειο, 18 από Λασίθι. Αισθάνομαι πικρία για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΦΗ γιατί ήταν πολύ σκληρή απέναντι στο πρόσωπό μου. Κατανοώ τους ανθρώπους των ομάδων που αγωνιούν όμως τους διαβεβαιώ πώς δεν υπάρχει κανένας φόβος. Δεν υπάρχει κανένας φόβος για τα σωματεία και ο μόνος λόγος για να αποσύρω την προσφυγή είναι να το ζητήσουν όλα τα σωματεία. Τις δύσκολες μέρες που περνάω τις ξέρει μόνο ο Θεός και εγώ. Δ πό την ΕΠΟ να δώσει στην δημοσιότητα την καταγγελία που έκανε στην ΟΥΕΦΑ