Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΣΤΟ ΤΑΥΡΟ ο Μπάμπης Σελεμίδης εκανε μια υψηλου επιπέδου διαιτησια και αρεσε ο τροπος που διαχειρήστηκε το κρισιμο ματς του Φωστήρα με την Νικη Βολου Ηταν από τα παιγνιδια που καθιερώνουν ένα ρέφερυ γιατι του ετυχαν επιμαχες φάσεις και  στάθηκε στο υψος των περιστάσεων δειχνοντας τόλμη ,αποφασιστικότητα αλλα και αντικειμενικότητα.

Οι περιπτωσεις ηταν δυο ,η μια το καταλογισθέν πέναλτυ υπερ των γηπεδούχων οπου η ανατροπή του Σμυρλή από τον Ζουλιώτη ηταν πεντακάθαρη και σωστα ειδε την κιτρινη ,αφου διπλα του υπηρχαν κι αλλοι παικτες της Νικης  και δεν  λογίζεται πως ηταν σε προφανη θεση .Κατι για το οποιο τον δικαιωσε και ο Λαμιώτης παρατηρητής Δημήτρης Αραμπόπουλος.

Η δευτερη φάση αφορουσε το εμμεσο που εδωσε ο εκ Πέλλας διαιτητής υπερ της Νικης από το οποιο προήλθε η ισοφάριση .Αυτο το κατελόγησε αφου το υπέδειξε ο συντοπίτης του α βοηθός  Γιαννης Σιπκας .Κι ηταν μια δυσκολη αποφαση αφου διέκοψε το παιγνιδι για να τον ενημερώσει ο εποπτης ότι ο γκολκήπερ του Φωστήρα Γιαννιώτης δινοντας βολέ βγηκε με τη μπαλα εκτος περιοχής .και σ αυτή τη περιπτωση η τηλεόραση δκαιωσε διαιτητή και βοηθό  αφου η παράβαση ηταν σαφέστατη και την ειδε ο παρατηρητής στο βίντεο .

Γενικα ο Σελεμίδης εδειξε ότι εχει πολύ καλα στοιχεια  και δικαιωθηκε ο Τσαχειλίδης που τον εβαλε σ ένα ακομη ντέρμπυ κι αυτό σημαινει ότι η ΚΕΔ  σωστα τον εχει στο μικροσκοπιο της ,ενοψει της νεας περιόδου . Ορθες υποδειξεις ειχαν τοσο ο Σιπκας που επιασε αυτή τη παράβαση με τον τερματοφύλακα αλλα καιο ετερος που ηταν ο Νικολαίδης από την Θεσσαλονίκη Τεταρτος ηταν ο Γιώργος Μπλάνας από την Μεσσηνία.