Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με  επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα της ΕΠΣ Κοζάνης για τους Κανονισμούς διαιτησίας με ομιλητή τον Θανάση Μπριάκο.

Πριν την ομιλία απεύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης Χρήστος Σάββας και ο αρχιδιαιτητής της ενωσης  Θόδωρος Τσιμεντερίδης.

Στην ημερίδα συμμετείχε ο Υπέυθυνος της Περιφέρειας Ηλίας Μαζαράκος.

Την ημερίδα τίμησε με την παρουσία του και ο Στρατηγός της Δυτικής Μακεδονίας.

Ανακοίνωση πρόσκληση για την ημερίδα ανάρτησε εκτός της ΕΠΣ Κοζάνης και ο Σύλλογος Προπονητών Κοζάνης.

Παρεβρέθησαν πολλοί διαιτητές και παρατηρητές από όλους τους όμορους Νομούς.

Η ημερίδα εγινε σε μια κατάμεστη αιθουσα του εργατικου κέντρου Κοζάνης και κρατησε πανω από δυο ωρες .

 Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης Χρήστος Σάββας  απεύθυνε χαιρετισμό και ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και το Θανάση Μπριάκο ( ειχε μαζι του θερμη χειραψία)  για τις συνεχείς ομιλίες που πραγματοποιεί στην Κοζάνη όλα τα χρόνια και ενώ τόνισε το σημαντικό έργο που γίνεται στην εκπαίδευση.

Ο  αρχιδαιτιτητής Θόδωρος Τσιμεντερίδης αναφέρθηκε στην συνέπεια που επιδυκνύει η ΕΔ στα θέματα εκπαίδευσης διοργανώνοντας κάθε χρόνο ημερίδες ενημέρωσης.

Την ημερίδα παρακολούθησε και  τίμησε με την παρουσία του και ο Υποστράτηγος της Δυτικής  Μακεδονίας Γεώργιος Καραίτσης.

Επίσης το παρόν έδωσε ο γνωστός Ειδικός εργοφυσιολόγος και Κοζανίτης στην καταγωγή Αντώνης Γρηγοριάδης.

Στην ομιλία του ο Θανάσης Μπριάκος ανέλυσε πολλές περιπτώσεις οφσάιντ αναλύοντας τη νέα φιλοσοφία του οφσάιντ ,  αναφέρθηκε σε συμπεριφορές των διαιτητών απέναντι σε ποδοσφαιριστές και παράγοντες και ανέλυσε περπτώσεις που μπορούν να συμβούν σε έναν αγώνα.

Την ημερίδα παρακολούθησαν αξιολογημένοι διαιτητές και παρατηρητές όλων των κατηγοριών από τις ΕΠΣ Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς, Φλώρινας, Ηπείρου, Ημαθίας και Πιερίας.

Να σημειώσουμε ότι ανάμεσα σε πολλούς διαιτητές, ποδοσφαιριστές και προπονητές παρόν ήταν η διοίκηση της ΕΠΣ Καστοριάς με τον Πρόεδρο της κο Τριανταφύλλου, ο Αργύρης Νατσιόπουλος από την ΕΔ/ΕΠΣ Γρεβενών, ο Γιώργος Γιαπράκης από την ΕΔ/ΕΠΣ Φλώρινας,  ο Τάσος Χριστοδούλου από την ΕΔ/ΕΠΣ Ημαθίας. Καθως και ο διαιτητής της σουπερ λιγκα Δημήτρης Θάνος.