Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Για τριτη φορα  στη φετινη σαιζον ο Μιχαλης Κουκουλάκης θα τεθεί σε διαθεσιμότητα .Η αποφαση του να δωσει πέναλτυ υπερ του Παναθηναικου ,στο 79 αποδείχτηκε λανθασμένη αφου ναι μεν η μπάλα βρήκε το χερι του Εντερ αλλα για να συμβει αυτό ειχε προηγηθει σπρώξιμο του Σο στον αντιπαλο. Ο διεθνής ρέφερυ κατι πρεπει να ειδε  γιατι καθυστέρησε να δειξει την ασπρη βούλα .

Ότι τελικα δεν εντόπισε ο Κουκουλάκης φάνηκε στο βίντεο αφου ο Χριστόφορος Ζωγράφος εκανε χρηση και διαπιστωσε το λάθος που σημαινει χαμηλή βαθμολόγιση  Οι της Κέρκυρας διαμαρτυρήθηκαν στην παραπανω φαση και το οξυμορο είναι ότι ο παικτης τιμωρήθηκε και με κιτρινη καρτα Οι Φαίακες φώναξαν και για τη φαση του 17 όταν ο Μπουμσόγκ ανετρεψε τον Γκεσιο οριακά εξω από την περιοχή και δόθηκε φάουλ και κίτρινη .

Βοηθοι του Ηρακλειώτη ρέφερυ ηταν ο Κοσμάς Χαρίσης και ο Γιαννης Σίπκας που δεν ειχαν προβληματα και τέταρτος ο Χρήστος Μητσιος που επανήλθε δριμύτερος.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 

Αργα το βραδυ η διοικηση της ΠΑΕ Κερκυρα εξεδωσε την παρακατω ανακοινωση διαμαρτυριας : «Η ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ εκφράζει τη λύπη της, που, στο μεγάλο αγώνα που κάνει η ομάδα μας, για την παραμονή στη Super League, βρίσκεται εκ νέου να «πληρώνει», ένα διαιτητικό σφάλμα, όπως αυτό του σημερινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Σφάλμα, που μετέτρεψε ένα πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ σε πέναλτι, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα. Κι ενώ, σε ανάλογη περίπτωση, στον πρόσφατο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, μετετράπη, αντιθέτως, σε επιθετικό φάουλ. Με την εμφάνισή τους, οι παίκτες του ΑΟ Κέρκυρα έδειξαν ότι ο στόχος μπορεί και παραμένει υλοποιήσιμος