Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι δύο υποψήφιοι στις εκλογές της ΕΠΣΘ, Αναστάσιος Μπατζιάκας και Κώστας Θεοδώρου. Την Τετάρτη, τα σωματεία θα κληθούν να ψηφίσουν ποιον από τους δύο επιθυμούν για πρόεδρο της Ένωσης και παράλληλα τους συμβούλους που θα τους πλαισιώσουν στη νέα διοίκηση.

Aπ ότι φαινεται ο Θεοδώρου εχει  τον πρωτο λογο .Διαθέτει  δυνατό χαρτί την υποστήριξη των δύο μεγάλων ΠΑΕ του Βόλου. Παράγοντας του Ολυμπιακού Βόλου, απείχε μεν από το τοπικό ποδόσφαιρο και θέλει να βγει πρόεδρος για να έχει η ΕΠΣΘ φωνή στα κέντρα αποφάσεων, όπως ο ίδος, χαρακτηριστικά αναφέρει.

  
Ο κ. Μπατζιάκας, πρόεδρος της ΕΠΣΘ την τελευταία οκταετία, έχει παρουσιάσει ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο με πολλούς παράγοντες σωματείων και ποντάρει στην οικονομική εξυγίανση επί των ημερών του της Ένωσης.

Τα περισσότερα σωματεία έχουν ήδη αποφασίσει ποιόν από τους δύο θα στηρίξουν, παρά το γεγονός ότι οι πιέσεις είναι συνεχείς μέχρι την τελευταία στιγμή. Δικαίωμα ψήφου έχουν 47 ομάδες: οι 40 που μετέχουν φέτος σε Α', Β', Γ' ΕΠΣΘ, ο Ρήγας Φεραίος που είναι στη Δ' Εθνική, τα ερασιτεχνικά σωματεία ΓΣΒ η Νίκη και ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, ο ΑΣ Βόλος 2004 που μετέχει στο πρωτάθλημα Γυναικών και τρεις ομάδες οι οποίες αγωνίστηκαν πέρυσι στις τρεις κατηγορίες της ΕΠΣΘ και φέτος δεν έχουν συμμετοχή, ΑΠΟΒ, Σκόπελος και Χλόη.