Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

H  πρώτη εμφάνιση που εκαναν στην φετινη σουπερ λιγκα Αλέξανδρος Αρετόπουλος και Πραξιτέλης Ζαχαριάδης συνοδεύτηκαν από πολύ καλές και πειστικές αποδόσεις Τα ματς που σφύριξαν ο Τρικαλινός ρέφερυ στην Κομοτινή και ο Μακεδονας διαιτητης στην Μυτιλήνη δεν ηταν καθόλου ευκολα και ειχαν περιπτωσεις οπου λειτούργησαν καιρια και σε συνεργασια εφεραν σε πέρας την αποστολη τους.

Ο ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ στη συναντηση Πανθρακικού-ΠΑΣ Γιάννινα  ειχε καλη παρουσια και αφησε απολυτα ευχαριστημενο τον Μακεδονα παρατηρητή Χρήστο Δαγκλή  για την συνολικη του εμφανιση και το γεγονός ότι φάουλ που εδωσε σε επικίνδυνα σημεια ηταν διπλα στη φάση και η τηλεόραση τον δικαιωνει ,όπως στη περιπττωση του 53 που οκ γηπεδούχοι ισοφάρισαν .

Με σωστες υποδειξεις και οι δυο βοηθοι Βερρής και Καραγκιοζόπουλος  ο οποιος  στο 43 υπεδειξε αουτ σε επιστροφη της μπαλας στο τερραιν από τον Ιγκόρ οποτε το γκολ του Ντεγκενι ηταν ακυρο και δεν μέτρησε Τέταρτος ο Γιάννης Δελφάκης που  ειχε την δικη του συμβολη.

Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ στο πρωτο επισημο παιγνιδι της Καλλονής  στη σουπερ λιγκ στο ανακαινισμενο γηπεδο  ηταν ασσορτι με την ολη εικονα στον Ταρλά .Το βασικώτερο ολων ηταν πως ειχε ευθυκρισία δεν χαρίστηκε σε κανένα και συνεργάστηκε με τους βοηθούς του  τον διεθνη Λάζαρο Δημητριάδη  και τον εμπειρο  Κουλα Χασάν και τηρησαν απαρέκλητα τον κανονισμό.

Ο Αθηναίος παρατηρητής Γιώργος Γιαννόπουλος εδειχνε ικανοποιημενος από την αποδοση του Ζαχσριάδη αλλα και από το γεγονός ότι ετυχε και της συνδρομης του τέταρτου Γιώργου Λιαχούδη  ο οποιος στη φάση που εδειξε την πρώτη κιτρινη στον Μέγι στο 67 ,ηταν εκεινος που ειδε το μαρκάρισμα πανω στον Χουάνμα και τον ενημέρωσε παραυτα αφου η μπαλα παίζονταν πιο μπροστα .

Γενικα η τετράδα στη Μυτιλήνη συνέβαλε τα μέγιστα για να γινει ένα ωραιο παιγνιδι χωρις πολλα σφυρίγματα και πετυχε στο εργο της .Παροντες στο γηπεδο και οι εκπαιδευτές Κουκούλας και Κοσικίδης εκανε διακοπές στο νησί.