Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η  τελευταια αγωνιστικη της κανονικης διάρκειας στη Β εθνική και δη στο νότο ειχε σασπένς και πέρασμα στα πλεη οφ  φωστηρα και Ηρακλή Ψαχνων στο παρα ένα .Τιο σημαντικό είναι ότι ανεξάρτητα με το ποιες ομαδες πηραν το εισιτήριο ότι  η διαιτησια δεν επαιξε κανένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ρόλο .Ηταν ουδέτερη κι αυτό πιστώνεται στον Γιαννη Τσαχειλίδη που οριζει στο νοτιο ομιλο . Για σκεφτείτε σημερα να λεγαμε  η διαβάζαμε ότι η Α η Β ΠΑΕ καταγγέλουν ότι δοθηκε ένα ανυπαρκτο πεναλτυ η αργησε να ξεκινησει το ένα ματς και ηξεραν στο άλλο το τελικο αποτέλεσμα  τι θα γινονταν Δεν ακουστηκε κιχ γιατι ουδεν συνέβη.

Κι επειδη πρεπει να μιλαμε με στοιχεια Οσοι εβλεπαν το παιγνιδι του Ταυρου θα ειδαν  πως όταν ο Τασουλής πετυχε το νικητηριο τέρμα στο φινάλε των καθιυστερήσεων παικτες του Ηρακλή επεσαν κατω απογοητευμενοι ότι εχασαν τα πλει οφ και αυτοματα ετρεξαν συμπαικτες τους που ακουσαν όταν τελειωσε ισοπαλος ο Παναιγιάλειος ,να τους σηκώσουν και να πανηγυρισουν την προκριση .Τετοια εναλλαγη συναισθημάτων ειχαμε.

Τωρα ως προς την απόδοση των διαιτητών Ο Θανάσης Τζήλος εβγαλε το  ντέρμπυ του Ταυρου με σνεση και ο παρατηρητής του Νικος Αθανασίου εμεινε ευχαριστημένος γιατι εχει μια σταθερη πορεια ,εχει βελτιώσει πράγματα και στέκεται στο τερραιν χωρις να χαρίζεται σε κανένα παραβάτη Μια φάση που εγινε μετα από κοκορομαχια και βρέθηκε ενας παικτης των Ψαχνών  στο χορτο ηταν υπερβολικη η ενέργεια του και δεν ξεγέλασε τον Λαρισινό διαιτητή ,που ειχε  και την συνδρομη των συντοπιτών του Παπαδημητριου .Καράμπουλα και  του τέταρτου Αρη Βάτσιου .

ΟΜΩΣ και στο Αιγιο οι γηπεδούχοι ταχουν με την τυχη τους  και τα τεσσερα δοκάρια και όχι με διαιτητή Διουσνη Ζουγγρα που ηταν καλος και περασε απαρατήρητος  με βοηθους τους Τσιαμπαζη Ξενικίδη και τέταρτος τον Παναγιωτοπουλο Ο Γιαννης Κρικης εμεινε ευχαριστημενος .

ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ παιγνιδια

Ο ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗΣ στη Νεα Σμυρνη εκανε επιβλητικη εμφανιση στο ματς της Καλλιθέας με τα Χανιά το οποιο μπορει να μην ειχε γκόλ αλλα ειχαμε φάσεις και πηγε καλα με την συνδρομη και των  εμπειρων βοηθων του Πολυχρονιάδη ,Σπυρόπουλου του τέταρτου Μιχάλη Μάλαμα.Ο Παρατηρητής Νικος Σπυράκης δεν ειχε στο τέλος κατι να επισημάνει.

Ο ΦΟΥΚΑΚΗΣ βρέθηκε στο συναρπαστικο 2-3 του Φωκικού στ Μαγούλα και εκανε μια καλη προπονηση ενοψει των πλει οφ  Ο Γιαννης Φλαμπούρης τον βρηκε σε καλη κατάσταση εχοντας βοηθους τους Κορίνθιους Παπανικολάου Σεφέρη και τεταρτο τον Κακριδή .

Ο ΤΣΑΜΟΥΡΗΣ ηταν στο Πυργο στο χορταστικο 3-2 του Πανηλειακου και τα πηγε μια χαρα εχοντας βοηθους τον εμπειρο  Γιώργο Σγαντσό  από τον Πειραια τ ον Κυριακόπουλο από την Μεσσηνία απ οπου και ο τέταρτος  Νίκας Ο Δημητρης Κύρκος εμεινε απολυτα ικανοποιημενος .

Ο ΝΤΟΚΑΚΗΣ ηθελε αυτό το παιγνιδι στη Καισαριανή ανεξαρτητα που δεν ειχε ενδιαφέρον για να δειξει τις ικανότητες του και το πέτυχε απολυτα με βοηθους τον Γεωργακοπουλο από τον Πειραιά τον Πρέντζα και τον Σταυρο Δημητρόπουλο τέταρτο από την Δυτικη Αττικη κατι που πιστοποίησε και ο παρατηρητής  Φ΄.Δανιγγέλης

Τέλος στα Μέγαρα ο Σιφης Σφακιανάκης ειχε ένα ευκολο εργο δειχνοντας οκτω φορες τη σεντρα .Δεν χρειάζεται κριτική Ο Σπυρος Βούλγαρης εμεινε ικανοποιημενος από την εικονα της διαιτησιας .Βοηθοι ηταν Δανέζης Κοσμάς και τέταρτος ο Ζαραβίνος.