Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Σημάδι... συμμόρφωσης έδειξε τη Δευτέρα (25/2) η ΠΑΕ Παναχαϊκή. Οι Αχαιοί ανακάλεσαν τους χαρακτηρισμούς που είχαν αποδώσει στο διαιτητή Αμπάρκιολη αλλά και τα όσα είχαν αναφέρει περί... ρουσφετιού για τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή, με ανακοίνωση που είχαν εκδώσει στις 4 Νοεμβρίου 2012.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τους είχε «υποχρεώσει» στις 8 Φεβρουαρίου 2013 να ανακαλέσουν, ώστε να μην τους επιβληθεί τιμωρία, κι έτσι τη Δευτέρα (25/2) ήρθε η σχετική ανακοίνωση από πλευράς Παναχαϊκής.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005, εκτελώντας το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 66/07.02.2013 αποφάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, δηλώνει ότι ανακαλεί την από 4.11.2012 ανακοίνωσή της με την οποία αποκαλεί τον διαιτητή του ποδοσφαιρικού αγώνα της Παναχαϊκής με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα της FOOTBALLLEAGUE περιόδου 2012- 2013 Αμπάρκιολη “ψυχρό εκτελεστή και φρούτο της διαιτησίας”, ομιλεί για ρουσφέτι του προέδρου της ΕΠΟ Σαρρή προς τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας και με της οποίας το περιεχόμενο δημιουργεί στο φίλαθλο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξίωσης και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, αφού ουδεμία τέτοια πρόθεση είχε».