Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον της Αρτινής Διαιτησίας στάλθηκε στην έναρξη των μαθημάτων της νέας σχολής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άρτας, καθώς 46 νέα παιδιά δήλωσαν συμμετοχή και θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα.
Την Πέμπτη το απόγευμα στην αίθουσα «Διώνη» στο εκθεσιακό κέντρο Άρτας πραγματοποιήθηκε η έναρξη των μαθημάτων της σχολής, η οποία λειτουργείυπό την αιγίδα της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Άρτας. Οι υποψήφιοι διαιτητές θα διδαχθούν τη διδακτέα ύλη που καθόρισε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, με υπεύθυνο της σχολής τον Κώστα Τζουβάνο, με συνεργάτες τους Δημήτρη Κωνσταντίνου και Ηλία Μαζαράκο. Το «παρών» στην έναρξη των μαθημάτων έδωσαν οι δύο διαιτητές-εκπρόσωποι της ΕΠΣ Άρτας στην Super League, Χρήστος Μαγιάννης και Μένιος Κουτσιαύτης, ο ανερχόμενος διαιτητής Χαράλαμπος Αθανασίου, ο πρόεδρος της ΈνωσηςΘανάσης Τρομπούκης και ο ειδικός γραμματέας Γιώργος Γκούντας.

ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ διακρίνονται πανω καθισμενοι ο προεδρος της ΕΠΣ Αρτας Θ,Τρομπούκης ο γενικοε γραμματέας Γ.Γκουντας κσι ο Κ.Τζούβανος και ορθιοι στο βημα ενω μιλουν στους υποψηφιους διαιτητες ο περιφερειάρχης 2ης περιφέρειας Ηλίας Μαζαράκος εχοντας δεξια του τον διαιτητη της σουπερ λιγκα Μενιο Κουτσιαυτη και αριστερο του τον βοηθό της μεγάλης κατηγορίας Χρήστο Μαγιάνη

πηγη www.sportsarta.gr

p