Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

H  Eλλειψη χρημάτων και η συγχώνευση  των τέστ προκειμενου να βγουν σε χρονο ρεκορ  και με ελαχιστο οικονομικο κοστος εφερε  ενταση  στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ανάμεσα στο μέλος της Νίκο Προύντζο και τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Γιώργο Καραμελίδη. Αιτία ήταν η ένσταση που διατύπωσε ο πρώτος σχετικα με τις αγωνιστικες δοκιμασιες των αξιλογημενων διαιτητών και βοηθών  

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας διαφώνησε με την λογική της ΚΕΔ οι αγωνιστικές δοκιμασίες να γίνονται με διαιτητές και βοηθούς και των δύο επαγγελματικών κατηγοριών, που θα εξετάζονται από κοινού διαιρούμενοι ανάλογα με την Ενωση που ανήκουν και υποστήριξε ότι θα πρέπει οι διαιτητές και οι βοηθοί να περνούν τα τεστ ανάλογα με την κατηγορία που ανήκουν και ανάλογα με την Ένωση στην οποία ανήκουν.

Στην παρατήρηση του κ. Προύντζου ο πρόεδρος της ΚΕΔ είπε ότι αυτό το σύστημα προβλέπεται από τον Κανονισμό Διαιτησίας. Τότε, ο κ. Προύντζος το αμφισβήτησε και φέρεται να είπε: "Φέρτε μου τον κανονισμό να δούμε που το αναφέρει".

Σε εκείνο το σημείο οι τόνοι ανέβηκαν με τον κ. Καραμελίδη να εμφανίζεται προσβεβλημένος λέγοντας: "Μακριά αυτά από μένα...".

Θέση στο θέμα πήρε και ο Dr. Γιάννης Οικονομίδης, ο οποίος απευθυνόμενος στον προεδρεύων εν τη απουσία του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη, Ευάγγελο Τοπολιάτηείπε ότι "από την στιγμή που κάποιο μέλος της Ε.Ε. εκφράζει αμφισβήτηση ή θέτει θέμα κανονισμού, πρέπει να εξετάσουμε τι λέει ο κανονισμός, αλλιώς ποιος είναι ο ρόλος μας ως μέλη της ΕΕ;".

Τελικά, αποφασίστηκε το θέμα να εξεταστεί από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, αν και τα τεστ έχουν ήδη ανακοινωθεί και ξεκινουν στις 21 Ιουλιου στον Αγιο Κοσμα .

Σε κάθε περιπτωση ο Καραμελίδης εκεινο που τονισε ενώπιον της εκτελεστικης ηταν πως πηρε τα σεμιναρια των εθνικων κατηγοριων με κοστος τα 220.000 ευρω και ο σκοπος του είναι τα φτασει τις 30.000 Και σε κάθε περιπτωση ο προεδρος της ΚΕΔ θελησε να περασει το μηνυμα πως από την ωρα που δεν υπαρχουν χρηματα όλα γινονται με φειδώ Και παντως με την παρουσα οικονομικη κατασταση που βρισκεται η ΕΠΟ είναι αδυνατο να γινουν ξεχωριστα σεμιναρια της σουπερ λιγκα και της φουτιμπωλ λιγκ .