Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 ΠΟΛΥ σωστα επραξε η επιτροπή διαιτησιας της ΕΠΣ Ηπείρου που κάλεσε σε απολογια τον διαιτητή της φουτμπώλ λιγκ Αλέξανδρο Κατσικογιάννη

Αιτια  είναι ότι ενώ είχε δηλώσει κώλυμα στον Σύνδεσμο του για τους αγώνες  των τοπικων πρωταθλημάτων  που διεξήχθησαν στο Σαββατοκύριακο 7 και 8 Νοεμβρίου, ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ως τέταρτος στον αγώνα ΠΑΟΚ-Πανθρακικός που έγινε την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στο γήπεδο της Τούμπας όπου έδωσε κανονικά το παρών.

Επομενο είναι ότι ο Κατσικογιαννης θα τιμωρηθει αφου ο κανονισμος είναι σαφεστατος και αναφερει

Αρθρο 51

Η δήλωση κωλύµατος, κατατίθεται προσωπικώς ή ηλεκτρονικά (e-mail) ή µέσω Fax από τον ενδιαφερόµενο διαιτητή προς την Επιτροπή ∆ιαιτησίας της Ε.Π.Σ. που ανήκει και ισχύει για τα εθνικά και τοπικά πρωταθλήµατα. 

 Οι Επιτροπές ∆ιαιτησίας των Ε.Π.Σ. αποστέλλουν, υποχρεωτικά, στην ΚΕ∆/ΕΠΟ τη συγκεντρωτική κατάσταση των κωλυοµένων διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών 38 διαιτησίας το αργότερο τριάντα έξι (36) ώρες πριν από τον ορισµό των διαιτητών εθνικών πρωταθληµάτων. 

 ∆εν επιτρέπεται, για οποιοδήποτε λόγο, διαιτητής να δηλώσει κώλυµα ή ασθένεια ή να αρνηθεί να διαιτητεύσει αγώνες τοπικών πρωταθληµάτων, ενώ αποδέχεται τη συµµετοχή στους ορισµούς των εθνικών πρωταθληµάτων.