Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Συνέβη και αυτό Ο δημοσιογράφος που κατηγορείται από πολλους ως ο των  « διώκτης» διαιτητών ,ο Κυριάκος Θωμαίδης εκανε μια συμβολικη κινηση για να δειξει ότι δεν είναι ετσι τα πράγματα.Πηγε λοιπον στη τελικη φάση  των Πρωταθλημάτων Υποδομών από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας(  που διοργανωνονται από το 1984 μεχρι σημερα)  και εκτος ότι τιμησε τις πρωταθλητριες ομάδες  απένειμε και πλακέττες και σε διαιτητές της ΕΠΣ Μακεδονίας( η φωτογραφια είναι τρανη αποδειξη

-Η Δόξα Πενταλόφου αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στην κατηγορία Προπαίδων 9 Χ 9 των Πρωταθλημάτων Υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας κερδίζοντας στο μεγάλο τελικό τη Νίκη Ευκαρπίας στα πέναλτι με σκορ 3-2 στο Αθλητικό Κέντρο της Ένωσης στη Μίκρα.  Διαιτήτευσε με επιτυχία ο κ. Φράγιος της ΕΠΣ Μακεδονίας.
-Ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης αναδείχτηκε πρωταθλητής στην κατηγορία Προπαίδων 11 Χ 11 των Πρωταθλημάτων Υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας κερδίζοντας στο μεγάλο τελικό τον ΑΟ Πρωτέα Ευόσμου με σκορ 3-0 Διαιτήτευσε με επιτυχία ο κ. Μιχούλιας (Μαμασούλας, Κουφός), ενώ χρέη 4ου διαιτητή εκτέλεσε ο κ. Νικολόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας.
-Ο Αρης Θεσσαλονίκης αναδείχτηκε πρωταθλητής στην κατηγορία Παίδων των Πρωταθλημάτων Υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας κερδίζοντας στο μεγάλο τελικό τον Αγροτικό Αστέρα με σκορ 2-1 στο Αθλητικό Κέντρο της Ένωσης στη Μίκρα. Αποβλήθηκε ο Καλαϊτζίδης (35’).Διαιτήτευσε με επιτυχία ο κ. Τσιότσος Νίκος (Νικολόπουλος, Μιχούλιας), ενώ χρέη 4ου διαιτητή εκτέλεσε ο κ. Φράγιος της ΕΠΣ Μακεδονίας.

 Την εκδήλωση υποστήριξαν οι χορηγοί: «PeekAboo – Παιδικά ρούχα», «FFF Αεροδρομίου – γήπεδα ποδοσφαίρου», «Σουρωτή - Ανώνυμη Εταιρεία Εμφιάλωσης & Εμπορίας Μεταλλικού Νερού», «EUROMEDICA» και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης