Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με επιστολή προς την Ε.Π.Σ. Ηπείρου και την Επιτροπή Διαιτησίας, ο Ηλίας Φίλος εξάρει τη συμπεριφορά της διαιτητού Αθηνάς Γώγου στο πρόσφατο παιχνίδι Ελπίδων-ΠΑΣ Γιάννινα για την κατηγορία τζούνιορ, όπου η "εν λόγω" διαιτητής βοήθησε νεαρό ποδοσφαιριστή να δέσει τα κορδόνια του και να συνεχίσει τον αγώνα. Αναλυτικά η επιστολή του κ. Φίλου:

"Με την επιστολή μου αυτή θέλω να εξάρω την πραγματικά ευγενική και ανθρώπινη συμπεριφορά της διαιτητού κας Αθηνάς Γώγου στον αγώνα Ελπίδων-ΠΑΣ Γιάννινα (τζούνιορ), στο 2ο τουρνουά Ανατολής, όπου βοήθησε νεαρό ποδοσφαιριστή που βρέθηκε στο έδαφος να σηκωθεί και στη συνέχεια να σκύψει και να δέσει τα κορδόνια του για να συνεχίσει τον αγώνα.

Η ενέργεια αυτή, της οποίας ήμουν αυτόπτης μάρτυρας, απέσπασε και συγκέντρωσε τα ευμενέστερα σχόλια των παρευρισκόμενων φιλάθλων και του ηλεκτρονικού Tύπου, στον οποίο δικαίως καταγράφηκε.

Θα μου επιτρέψετε δημόσια να τη συγχαρώ πιστεύοντας ότι στις τάξεις των διαιτητών της Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ υπάρχουν στην πλειοψηφία τους νέοι άνθρωποι με ήθος, αξιοπρέπεια, σεβασμό, μα πάνω απ΄ όλα κοινωνική ευαισθησία".