Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο Γιάννης Τσαχειλίδης θα είναι ο νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ αντικαθιστώντας τον Χριστόφορο Ζωγράφο, ο οποίος παραιτήθηκε έπειτα από τις αποκαλύψεις της εκπομπής "Δίκη στον ΣΚΑΪ" σχετικά με το περιεχόμενο τηλεφωνικών συνομιλιών του.

Οι άλλες δύο θέσεις της ΚΕΔ ,μετα από αποφαση της ΕΠΟ τις κατέβαλαν  ο  Φραγκίσκος  Σωμαρακάκη ς και Χρήστος  Γενναίος  αντί των Δημήτρη Μπέγκου και Γιώργου Αμυγδαλή.

- Ο Γιάννης Τσαχειλίδης, διεθνής και διαιτητής Super League, ήταν στην ΚΕΔ την περίοδο 2012/14 και ασχολούνταν με τους ορισμούς διαιτητών στα πρωταθλήματα της Β’ και της Γ’ Εθνικής. Αντικαταστάθηκε στις 30/07/2014 και μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο επιστρέφει σε αναβαθμισμένο ρόλο, καθώς η θέση του υπευθύνου ορισμού διαιτητών στη Super League έχει δυσκολίες και ιδιαιτερότητες.

Στις 25/01/2014 είχε καταγγείλει ότι δέχτηκε επίθεση κοντά στο σπίτι του, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.

- Ο Φρ. Σωμαρακάκης (Αθήνας) ήταν " συνδεόμενο μέλος " με την ΚΕΔ το διάστημα 2012-14 και στις 30/07/2014 έγινε κανονικό μέλος της ΚΕΔ με διετή θητεία. Όμως η θητεία του αντί για διετής έγινε δίμηνη, αφού ο Γιώργος Γκιρτζίκης που ανέλαβε το Φθινόπωρο 2014 πρόεδρος της ΚΕΔ, παίρνοντας την θέση του Γ. Καραμελίδη που παραιτήθηκε για "προσωπικούς λόγους", αντικατέστησε στις 3/10/2014 όλη την επιτροπή που είχε τοποθετηθεί πριν από δύο μήνες με τους Ζωγράφο, Αμυγδαλή και Μπέγκο.

Ο δε Γ. Καραμελίδης που το περασμένο Φθινόπωρο παραιτήθηκε για "προσωπικούς λόγους" από την προεδρία της ΚΕΔ, τον περασμένο Φεβρουάριο επανήλθε αντικαθιστώντας τον Γκιρτζίκη ο οποίος τον Ιανουάριο 2015 έγινε πρόεδρος στην ΕΠΟ.

- Ο Χρ. Γενναίος (Αθήνας) είναι το μόνο νέο πρόσωπο στην ΚΕΔ. Υπήρξε διεθνής και Super League βοηθός διαιτητή