Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μπορεί την Τετάρτη το σημαντικό γεγονός για το ποδόσφαιρο της Ροδόπης να είναι ο αγώνας του Πανθρακικού με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα,όμως αμέσως μετά υπάρχει και άλλο σημαντικό γεγονός. Η κοπή της πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης. Η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας θα γίνει την Τετάρτη (5 Φεβρουαρίου) στις 8.00 το βράδυ στο ξενοδοχείο «Χρήστος και Εύη». Στην διάρκεια της βραδιάς θα τιμηθούν, όπως κάθε χρόνο, οι ομάδες που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις, δηλαδή οι πρωταθλήτριες των κατηγοριών, καθώς και αυτές που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομών.

 Οι βραβεύσεις και γενικά η εκδήλωση θα γίνει παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή,του αναπληρωτη προέδρου Γιαννη Παπακωνσταντίνου ,άλλων μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και αρκετών προέδρων γειτονικών και όχι μόνο Ενώσεων.

 Επίσης η ΕΠΣ Θράκης έχει προσκαλέσει ανθρώπους και από την Τουρκική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Μάλιστα, πιθανότατα να βρεθεί στην Κομοτηνή ο πρόεδρός της και άλλα μέλη,καθώς η ΕΠΣ Θράκης διατηρεί άριστες σχέσεις μαζί με τους παράγοντες της γειτονικής χώρας.

Πηγή:www.thrakisports.gr