Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Κι ενώ σε ολόκληρη Ελλάδα, Ο  ΣΥΡΙΖΑ επικράτησε σαρωτικά ακόμα και στις μονοεδρικές, στη Λευκάδα, η αυξημένης εμβέλειας προσωπικότητα, το κύρος ενός ανδρός ήταν ικανό να αλλάξει τις ισορροπίες και την έδρα της Λευκάδας να πάρει η ΝΔ.

Ο λόγος για τον Θανάση Καββαδά που πήρε στις πλάτες του την φιλελεύθερη παράταξη στο νομό της Λευκάδας και την οδήγησε στη νίκη, μέσα σε ένα πολύ δύσκολο εκλογικό περιβάλλον κάτι που αφενός φαίνεται από το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα και αφετέρου γιατί η μάχη δόθηκε στη Λευκάδα που παραδοσιακά είχε μεγάλα ποσοστά η αριστερά. Δεν μέτρησε όμως το κομματικό, άνθρωποι από όλους τους κομματικούς χώρους εμπιστεύτηκαν δια της ψήφου τους, τον Θανάση Καββαδά που σε σύγκριση με τις εκλογές του περασμένου Γενάρη, πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή.

 Τα πανηγύρια για την εκλογή του Θανάση Καββαδά, δεν περιορίστηκαν στη Λευκάδα, αλλά επεκτάθηκαν και στην Πρέβεζα, αφού είναι  πασίγνωστο ότι ο νέος βουλευτής Λευκάδας πια, έχει συμπάθειες και στο νομό Πρέβεζας, αφού και στο νομό Πρέβεζας ψηφίστηκε και... εξελέγη της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας.

Η χαρά για την εκλογή του Θανάση Καββαδά είναι και μεγάλη τιμή και χαρά για την ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας. Αξίζει ν όμως να αποδώσουμε τα εύσημά μας και στον πρόεδρο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας Θωμά Κάρτσακλα για την διορατικότητά του, την οξυδέρκειά του, αλλά και το επίτευγμά του, να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του στις εκλογές της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας τον Θανάση Καββαδά. Η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση, τόσο η έντυπη όσο και η  διαδικτυακή στήριξε την προσπάθεια του Θανάση Καββαδά και αισθάνεται δικαιωμένη για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα: Κύριε Βουλευτά καλή θητεία στο κοινοβούλιο και σιδεροκέφαλος Θανάση!

ΠΗΓΗ www.tomistinenimerosi.gr