Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πρέβεζας  έκοψε το βράδυ του Σαββάτου 31/1 την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε ταβέρνα στην Πρέβεζα. Όλα τα μέλη του Συνδέσμου  συγκεντρώθηκαν οικογενειακώς,  αντάλλαξαν ευχές και γλέντησαν μέχρι τις πρωινές ώρες μακριά από τα γήπεδα, το άγχος και τα βάσανα των αγώνων.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ηλίας Φίτσας, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε μια χαρούμενη και δημιουργική χρονιά με επιτυχίες και όμορφες, ξεχωριστές στιγμές για τον καθένα. Τόνισε ότι το επίπεδο της διαιτησίας έχει ανέβει πολύ τα τελευταία χρόνια και είναι επιτυχία που ο Σύνδεσμος έχει διαιτητές και βοηθούς διαιτητές σε όλες τις βαθμίδες των εθνικών πρωταθλημάτων. Αναφέρθηκε στην αμέριστη βοήθεια της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας καθώς και στην αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ τους. Επίσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσπάθεια που έχει γίνει με την επιτροπή Διαιτησίας, ώστε να υπάρξει ανανέωση και εμπλουτισμός του σώματος των Διαιτητών, διοργανώνοντας σχολές διαιτησίας.

Ακολούθησε η απονομή διπλωμάτων στους νέους διαιτητές που αποφοίτησαν το 2014.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης όλα μαζί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, όπου τυχερή αναδείχθηκε η σύζυγος του παρατηρητή Διαιτησίας Φώτη Γκλιάτη κερδίζοντας το φλουρί που αντιστοιχούσε σε ένα πάπλωμα. Κληρώθηκε και ένα ρολόι-χρονόμετρο όπου τυχερός ήταν ο βοηθός διαιτητή FootballLeague Ηλίας Κωνσταντίνου.

Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, ο Γραμματέας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας  Κων/νος Τζίμας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Γιώργος Δημητρίου καθώς και το μέλος της ΕΠΣ Ιωάννης Μπότσιος.