Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ενα σοβαρο λάθος εκανε ο Τάσος Σιδηρόπουλος  στο παιχνίδι του Μάντσεστερ για την 4η αγωνιστική του Champions League με τους παίκτες της Σίτι να έχουν τεράστια παράπονα/

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος απέβαλε δύο παίκτες των γηπεδούχων, τον Γιάγια Τουρέ και τον Φερναντίνιο, ενώ θα έπρεπε να δείξει κόκκινη κάρτα και στην ΤΣΣΚΑ, αλλά μπέρδεψε τους παίκτες.

Συγκεκριμένα, στο 77' έπρεπε να δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βέρνμπλουμ, αλλά μπέρδεψε τους παίκτες και κιτρίνισε τον Ιγκνάσεβιτς! Ετσι αντι να βρεθουν οι ομάδες να παιζουν με 10 εγινε το λαθος και όταν μετα ηλθε και η αποβολη του Τοιυρε η Σιτυ βρεθηκε να παιζει με εννια εναντιον ενδεκα .Ο Μπατα πόυ ηταν παρατηρητης και είναι και μέλος της επιτροπης διαιτησιας της ΟΥΕΦΑ αλλα και υπευθυνος της Ευρωπαικης ομοσπονδιαε  για την διαιτησια στην Ελλάδα  εδειχνε στο φινάλε του αγωνα προβληματισμενος με το λαθος αυτό και όχι με τις περιπτωσεις που η Σιτυ ζητησε δυο πέναλτυς που τελικα ειχε δικηο ο Σιδηρόπουλος που δεν κατελογησε κανενα .

Αξιοσημείωτο είναι πως οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι μετά το τέλος του αγώνα πήγαν προς το μέρος του Έλληνα διαιτητή για να διαμαρτυρηθούν, κάτι που ποτέ δεν συνηθίζουν.

Βοηθοί του Σιδηρόπουλου στην αναμέτρηση ήταν ο Δαμιανός Ευθυμιάδης και ο Πολυχρόνης Κωστάρας. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Χρήστος Ακρίβος και επιπρόσθετοι βοηθοί ο Ηλίας Σπάθας και ο Σταύρος Τριτσώνης.

Σε δηλωσει του ο αρχηγος της Σιτυ  Βενσάν Κομπανί, παραδέχτηκε μεν την κακή εικόνα της ομάδας του, αλλά δεν μπόρεσε να μη σχολιάσει την διαιτησία του Σιδηρόπουλου, χαρακτηρίζοντάς την «διαιτησία για γέλια».

«Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Είμαστε άτυχοι φέτος σε αυτόν τον τομέα. Όμως το να δείχνεις κίτρινη κάρτα σε λάθος παίκτη είναι για γέλια. Έγινε όμως. Όλοι κάνουμε λάθη και πιθανότατα εμείς κάναμε στο ματς περισσότερα λάθη από τον διαιτητή. Κάποια στιγμή θα πάρουμε κι εμείς ένα σφύριγμα που θα ξεσηκώσει τους αντιπάλους. Δεν μπορεί να είναι πάντα όλα εναντίον μας», ανέφερε ο αρχηγός της Σίτι.