Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 H ανακοινωση εκ μέρους της αθλητικης ηγεσιας της συνθεσης για την νομοπαρασκευαστικη επιτροπή κάθε άλλο παρα ικανοποιηση προκάλεσε .Απο το περιβάλλον της διοικησης της ΕΠΟ ,υπάρχει δυσαρέσκεια γιατι η κυβέρνηση παει να ανακατευθει σε ..ξενα χωράφια αγνοώντας την υπαρξη του αυτοδιοίκητου αλλα και του τροπου λειτουργίας του .

Προξενει μάλιστα εκπληξη το γεγονός ότι επιτροπή μετέχει και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Αρ.Κορέας ο οποιος εδώ και  μηνες ασχολειται με την υποθεση των περσινών πινάκων διαιτητων και μάλιστα επειδη η ΕΠΟ εχει στοχοποιηθεί και ολοένα προαναγγέλονται διώξεις από τα ΜΜΕ ,ανάγκασαν τον προεδρο Γ.Σαρρή να συναντηθει με τον υπουργο δικαιοσυνης Χ. Αθανασίου .

Πέρα απ αυτό η σθλητικη ηγεσια περιέλαβε μεταξυ των μελών της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής και εκπρόσωπο της ΟΔΠΕ,η οποια δεν εχει κανενα ρόλο στα διαιτητικα δρώμενα αφου ολες οι αρμοδιότητες εχουν περάσει μεσω της ντιρεκτίβα της ΟΥΕΦΑ στην ΕΠΟ και υπάρχει και η συμβαση την οποια εχουν υπογράψει 43 Ευρωπαικες χώρες Επειτα η ΟΔΠΕ υπολειτουργει αφου οι περισσότεροι συνδεσμοι είναι κλειστοι και δεν εχει καμμια δραστηριότητα .

Ετσι η ΕΠΟ φαινεται ότι θα οδηγηθει σε ρηξη μη μετέχοντας στην επιτροπή και θα ενημερωσει ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ για τις διαφαινόμενες παρεμβάσεις που πανε να επιχειρηθουν από ατομα που δεν γνωρίζουν τις συνέπειες αν εμπλακουν με το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Εδώ και έναμιση μηνα η αθλητικη ηγεσια αδυνατει να λυσει το θεμα με τις αδειες λειτουργιας των γηπέδων και αντι να κοιταξει να το ρυθμίσει εξαγγέλει επιτροπή που ειδικα για το ποδόσφαιρο ερχεται σε αντιθεση με τα ισχυοντα παγκοσμίως και οσοι ασχοληθηκαν παλαιότερα αναγκάστηκαν να ανακρουσουν πρύμνα Κατι που θα συμβει και τωρα και παροτι υπάρχει πιεση για την ΕΠΟ που πλεον αποφασισε να σπασει αυγα γιατι η ηπια τακτικη της μεχρι σημερα δεν εχει αποδώσει και εκλαμβάνεται ως δηθεν αδυναμια.