Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Θέλοντας να συμβάλει εμπρακτα  στην ανακούφιση των Πειραικών σωματείων ο προεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακος Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να διπλασιασει την χορηγία που δινει καθε χρονο απο την ημέρα που ειναι ιδιοκτήτης της εταιρείας, στην ΕΠΣ Πειραιά .Και τουτο το γνωρησε στον επικεφαλής της παράταξης ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ" Γιώργο Ανατολάκη που στηρίζει ανοικτα και ειναι ζητημα χρονου η ανάληψη της ενωσης αφου οι εκλογες ερχονται τον αλλο μήνα και τα σωματεια εχουν ηδη προεξοφλήσει οτι πάμε σε αλλαγη σελίδας στα διοικητικά της ενωσης .

Η ειδηση οτι ο Ολυμπιακος μεσω της Καραισκάκης ΑΕ θα συνδράμει με την χορηγια για να στηρίξει τα Πειραικά σωματεία εκανε αισθηση ,αφου ηλθε η παραταξη Ανατολάκη να αναγγείλει πως τα χρηματα θα πανε εξ ολοκλήρου στην κάλυψη των εξοδων διαιτησιας ,που σημαινει ανασα για τους συλλογους που εψαχναν οι περισότεροι με ερανο για να δώσουν τις αμοιβές 

Το συμπέρασμα πριν περάσουμε στην ανακοινωση του "ΝΕΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ "ειναι πως στο Πειραικο ποδόσφαιρο ερχονται καλύτερες μερες και πρέπει η γενναιόδωρη χορηγια να τυχει της ανάλογης στήριξης απο τα ιδια τα σωματεια .

«Ν Ε Ο Σ Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ι Κ Ο Σ Π Ε Ι Ρ Α Ι Α Σ»
 
ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ…..
 
 
Ο «ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ» και ο επικεφαλής του Γιώργος Ανατολάκης ανακοινώνουν ότι για την νέα αγωνιστική περίοδο, ο ηγέτης του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, με την εκλογή της παράταξης θα διπλασιάσει την οικονομική χορηγία προς την ΕΠΣ Πειραιά.
Ο συνδυασμός αποφάσισε αυτήν την οικονομική ενίσχυση της "ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Α.Ε.", να την διαθέσει εξ΄ ολοκλήρου για την ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, με σκοπό την οικονομική ανακούφιση των σωματείων.
Πιστεύοντας ότι τα σωματεία απαλλάσονται έτσι από ένα τεράστιο βραχνά, ο «ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ», ευχαριστεί θερμά τον διευθυντή της «ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Α.Ε.» κ. Βασίλη Βασιλειάδη, για την συμβολή του στο θέμα και για όλες τις θετικές του ενέργειες προς όφελος του Πειραικού ποδοσφαίρου.

 
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ 15/05/2013