Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

  Διοικουσα επιτροπη μπηκε στην ΕΠΣ Θεσσαλας προκειμενου να οδηγησει την ενωση αυτή σε εκλογες όμως η ΕΠΟ δεν αναγνωριζει διορισμενες διοιξησεοις και αυτό κατεστησε σαφες ο προεδρος της ομοσπονδιας Γ.Γκιρτζίκης σε δηλώσεις που εκανε στο  magnesiasports.gr

Συγκεκριμένα ο κ. Γκιρτζίκης είπε:

«Διορισμένες διοικήσεις δεν αναγνωρίζονται από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Αυτό που έχω να πω είναι ότι για να διοριστεί προσωρινή διοίκηση πρέπει να πάψει να υπάρχει διοίκηση. Στην προκειμένη περίπτωση, είναι ότι ενώ είχαμε μία διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Μπατζιάκα αυτός έχασε την πλειοψηφία στο ΔΣ. Το οποίο ΔΣ έγινε καθυστερημένα, αλλά νόμιμα. Η πλειοψηφία αποφάσισε να γίνει αναδιάρθρωση και να είναι πρόεδρος ο κ. Πάσχος. Ο κ. Μπατζιάκας από τη στιγμή που απώλεσε την πλειοψηφία έπαψε να είναι πρόεδρος. Από τη στιγμή που υπάρχει η πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Θεσσαλίας, όποιος κ. Πάσχος και να ήταν θα αναγνωρίζαμε τον πρόεδρο. Εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να παρέμβουμε. Αν αυτό το ΔΣ με τον κ. Πάσχο δεν είχε την πλειοψηφία για να συνεχίσει και δεν υπήρχε διοίκηση, τότε θα ήταν υποχρεωμένη η ΕΠΣΘ να πάει στο πρωτοδικείο για προσωρινή διοίκηση για να πάει την Ένωση για εκλογές. Αυτό που άκουσα εγώ είναι ότι κάποιες ομάδες προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο για να καταργήσουν τη διοίκηση. Δεν ξέρω τι ενέργεια είναι αυτή.  Όποια διοίκηση και να διοριζόταν και ο αδερφός μου να ήταν διορισμένος πρόεδρος, η Ομοσπονδία διορισμένες διοικήσεις δεν αναγνωρίζει. Να σας φέρω το παράδειγμα της ΕΠΣ Καστοριάς που δεν έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει στη συνέλευση της Ομοσπονδίας. Εκεί όμως το ότι διεξάγονται παιχνίδια είναι κάτι διαφορετικό. Ακολουθήθηκαν άλλες διαδικασίες».  

Για το αν το βλέπει εφικτό να παίξει φέτος μπάλα η ΕΠΣΘ: «Πώς να παίξει μπάλα; Με ποιον τρόπο; Με τις προσφυγές τρεις φορές κατά της Ομοσπονδίας»;

Για το αν η ΕΠΟ θα έβλεπε διαφορετικά το θέμα αν δεν γινόταν το τελευταίο με το Πρωτοδικείο: «Δεν ήταν θέμα συζητήσεων, αλλά θέμα Γενικής Συνέλευσης και απόφασης εκεί».

Για το τι πρέπει να κάνει η ΕΠΣΘ για να γίνουν τα πρωταθλήματα: «Δεν μπορώ να το υποδείξω. Υπήρχε μία διοίκηση. Από τη στιγμή που κατέληξε στα δικαστήρια, θα πρέπει να αντικρουστεί από τη διοίκηση που υπήρχε».

Για το ότι θα χαθεί μέχρι τότε πολύτιμος χρόνος: «Το καταλαβαίνεται και εσείς ότι είναι δύσκολο... Εσείς είστε στο Βόλο και τα παρακολουθείται από κοντά τα πράγματα. Το βλέπετε εύκολο»;  

Aπο την πλευρα του ο   προεδρος της μεχρι σημερα διοικησης Τάσος Μπατζιάκας δηλωσε

«Την Τρίτη 14 Ιουλίου 2015, ο κύκλος μου στην Προεδρία της ΕΠΣ Θεσσαλίας έκλεισε οριστικά, έπειτα από την απόφαση του Πρωτοδικείου Βόλου να ορίσει προσωρινή Διοίκηση στην ΕΠΣΘ.
Κάποιοι άλλοι στην θέση μου, θα εξέφραζαν την έντονη δυσαρέσκεια τους για την απόφαση αυτή. Ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο με εμένα για έναν και μοναδικό λόγο : Διότι ουδέποτε υπήρξα Πρόεδρος για την καρέκλα.
Από την πρώτη ημέρα της Προεδρίας μου στην ΕΠΣ Θεσσαλίας, ο στόχος μου ήταν το καλό του Μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου και η προάσπιση των συμφερόντων των Σωματείων της περιοχής. Και αυτό το εκτίμησε η πλειοψηφία των συλλόγων που με εξέλεξε για τρεις συναπτές θητείες στη Διοίκηση της ΕΠΣΘ.
Για το λόγο αυτό, χαιρετίζω τη νέα Διοίκηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας που διόρισε το Πρωτοδικείο Βόλου, με την ευχή όλων μας τα νέα Μέλη της να οδηγήσουν την Ένωση σε “ήρεμα νερά”.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΠΣ Θεσσαλίας, ο διορισμός προσωρινής Διοίκησης Πρωτοδικείου με σκοπό να οδηγήσει την Ένωση σε εκλογές, ήταν η μοναδική επιλογή.
Πλέον ο λόγος ανήκει στα Σωματεία.