Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Ρεπορτάζ: Νίκος Παπαστεφανάτος

Το www.patragoal.gr το είχε προαναγγείλει από χθες ότι η ποινή των δύο διαιτητών που ενεπλάκησαν στον άγριο καυγά μετά τη λήξη του αγώνα Αμπελόκηποι – Πήγασος Μπεγουλακίου (Δρεμσίζης – Χαριτάτος), θα ήταν πολύ σκληρή.

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, οι δύο διαιτητές απολογήθηκαν σήμερα στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αχαϊας και δεν έδειξαν να μετανιώνουν για την πράξη τους!

Συγκεκριμένα, υποστήριξαν ότι ορθώς αντέδρασαν έτσι έπειτα από τις βαριές κουβέντες που ειπώθηκαν!

Μετά την απολογία τους, η Επιτροπή αποφάσισε να τους διαγράψει από τα μητρώα τους, ενώ και ο Σύνδεσμος Διαιτητών θα τους διαγράψει από μέλη τους.

Θυμίζουμε, ότι η ποινή θα μπορούσε να ήταν απλή επίπληξη, 1 χρόνο αποχής, αποχή 3 χρόνων, αλλά για πρώτη φορά στα χρονικά της Αχαϊκής διαιτησίας, συνέβη το παρακάτω περιστατικό που έκανε τον γύρο της Ελλάδος.

Σας παραθέτουμε και το δελτίο τύπου του ΣΔΠΑ για το περιστατικό μεταξύ των διαιτητών.

«Το ΔΣ του ΣΔΠΑχαϊας σε έκτακτη συνεδρίαση του στις 22-4-2013, με αφορμή το θλιβερό περιστατικό που έγινε στο γήπεδο του ΡΙΟΥ, καταδικάζει το γεγονός το οποίο θεωρεί μοναδικό στην ιστορία του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Επιδοκιμάζει την απόφαση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ της ΕΠΣΑ – που είναι διαγραφή από τα μητρώα διαιτητών της- και αποφασίζει να διαγράψει, σύμφωνα με το καταστατικό, από τα μητρώα μελών του Συνδέσμου τους ΔΡΕΜΣΙΖΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟ και ΧΑΡΙΤΑΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ για την παραπάνω ενέργεια τους.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»

Για το χθεσινό γεγονός στο γήπεδο του Ρίου, ζητώντας διευκρινίσεις, επικοινώνησε με το μέλος της Επιτροπής της Διαιτησίας, Ανδρέα Λαγό και ο Υπεύθυνος για την εκπαίδευση και αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Αθανάσιος Μπριάκος. Το γεγονός έχει πάρει πανελλαδικές διαστάσεις και δεν τιμάει την Αχαϊα.