Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Την Δευτέρα 28/1/13 στις εξημιση το Απόγευμα - στην αίθουσα Μελινα Μεκουρη του ΣΕΦ - είστε όλοι και όλες καλεσμένοι μας στην Μεγαλη γιορτή βραβευσεων του Παμπειραικου Κοινωνικου Ποδοσφαιρικού Ερασιτεχνικού Πειραιά. Η Παρουσία σας τιμά τα Σωματεία μας και την Μεγαλη Συνεισφορά τους στο Ποδοσφαιρο και στις Περιοχές τους. Ειναι μεγαλη η Δυσκολία και οι Αγωνίες που περνάνε τα Σωματεία μας να κρατάνε ουσιαστικά ΜΟΝΟΙ τους ανοιχτή τη Παμπειραικη Ποδοσφαιρικη Προοπτική μας. Τα κάνουνε ολα ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ !

     Παλεύουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ! Χωρίς καμία ουσιαστική Βοηθεια απο την Πολιτεια και Καθε Αρμόδιο .. Αυτο το Τραγικό Περιστατικό , που ΕΥΤΥΧΩΣ ! Η ΘΕΑ ΤΥΧΗ προστάτευσε τον Ποδοσφαιριστή Του Αργοναυτη και δεν Θρηνήσαμε ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΠΩΛΕΙΑ στο ΠΟΛΥΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ Γηπεδο του ΣΕΦ - που απο Ανάγκη ! Και μόνο Χρησιμοποιούμε και Χρησιμοποιούν τα 15 Σωματεία του Κεντρικού Πειραιά , μας υποχρεώνει ΥΠΕΥΘΥΝΑ ! Αλλα και ΔΥΝΑΜΙΚΑ !

     Να μην δεχθούμε αλλη ΜΕΤΑΘΕΣΗ , στην ΑΜΕΣΗ -ΑΣΦΑΛΗ -ΠΛΗΡΗ- ανακατασκευή του! Μαζι με τα Απαραιτητα Μετρα που απο μεθαύριο θα συζητήσουμε θα συμφωνησουμε και θα παρουμε μαζι με τα Σωματεία Μας που εχουν Εδρα το Γηπεδο του ΣΕΦ - η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ απο την ΓΙΟΡΤΗ της Δευτέρας - μπαίνει ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ και με κάθε ΜΟΡΦΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ για να γίνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! Αυτή η ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ του ΓΗΠΕΔΟΥ του ΣΕΦ .

ΟΧΙ Αλλα ΛΟΓΙΑ ! Αυτο ειναι το Κυριο ΝΟΗΜΑ των Βραβευσεων της ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΑΣ! Σας Περιμένουμε ! Να είστε ΕΚΕΙ  !  ΣΤΈΛΙΟΣ ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ