Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Το ξαναγράψαμε ότι δεν είναι δυνατόν οι διαιτητές που κάνουν σοβαρά λάθη να μην μένουν εκτός ορισμών έστω και για λίγο. Το πόσο επικίνδυνο είναι το να χρησιμοποιούνται διαρκώς διαιτητές φάνηκε και σήμερα στο Περιστέρι με την περίπτωση του Σταύρου Τριτσώνη

Η εικόνα του σε καμία περίπτωση δεν ήταν ανάλογη ενός διεθνή διαιτητή. Τα έκανε θάλασσα στον πειθαρχικό τομέα και γι' αυτό μετά το ματς ο παρατητητής του Σπύρος Παπαδάκος ήταν πολύ προβληματισμένος. Και ιδιαίτερα για τρεις παιριπτώσεις . Αυτή του Μποτία, που κρατάει τον Ναπολεόνι σε προφανή θέση, του Ταυλαρίδη που αντί για φάουλ και κόκκινη δεν σφυρίχτηκε τίποτα για το μαρκάρισμα στο Αφελάι, αλλά και για το μαρκάρισμα του Μανιάτη στον Κοντοέ που δεν έδειξε κάρτα. Γενικά ο Τριτσώνης έδειξε πολύ λίγος ιδιαίτερα στον πειθαρχικό έλεγχο και αποδικνύεται ότι έκανε μέγα λάθος ο Ντάλας που δεν τον άφησε εκτός για τον αγώνα της Καλλονής με το Παναθηναϊκό.

Οι βοηθοί Κωσταράς και Καρατζίκας δεν είχαν προβλήματα με εξαίερση ένα οριακό οφσάιντ, ενώ ο 4ος Ηλίας Σπάθας κράτησε την τάξη στους πάγκους.