Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Ο διαιτητής της σούπερ λίγκα και της Δυτικής Αττικής Αριστείδης Βάτσιος έβγαλε λόγο στην κλήρωση πρωταθλήματος και κυπέλλου χθές και τόνισε ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση.Ο ίδιος τόνισε:

Σεπτέμβριος 2002 – Σεπτέμβριος 2024 22 χρόνια, περισσότεροι από 1.500 αγώνες, 17 χρόνια σε επαγγελματικές κατηγορίες.
Ήμουν 16 χρονών παιδί
στη Β’ λυκείου και τώρα 38 χρονών με δύο αξιολάτρευτα παιδάκια…
Αμέτρητα ταξίδια, γνωριμίες, φιλίες, χαρές, λύπες, αγωνίες.
Όλα αυτά απαίτησαν θυσίες που οι άνθρωποι του ευρύτερου αθλητισμού κάνουν για να πετύχουν τον στόχο τους, με κίνδυνο πάντα να μην αποδώσουν οι θυσίες αυτές.
Ευγνωμοσύνη στο ίδιο το ποδόσφαιρο που ήταν για μένα το καλύτερο σχολείο της ζωής.
Ευγνωμοσύνη στους γονείς μου για την ανατροφή που μου έδωσαν, θεμέλιο ώστε να παραμείνει ο χαρακτήρας μου αναλλοίωτος στις κατά καιρούς “σειρήνες” και να είναι ο οδηγός για την σταδιοδρομία μου στο χώρο της διαιτησίας.
● Ευχαριστώ τον πατέρα μου, που μια μέρα του Σεπτέμβρη του 2002 ήρθε και μου είπε “καλά σχολιάζεις τους διαιτητές στα γήπεδα και από την τηλεόραση γιατί δεν πας να δεις πώς ειναι;” και έτσι ξεκίνησε αυτή η όμορφη ιστορία της ζωής μου, δίνοντας παράλληλα όρκο στον εαυτό μου να είμαι Δίκαιος και Ηθικός.
● Ευχαριστώ όλες τις ΚΕΔ/ΕΠΟ από το 2004 που πρώτο αξιολογήθηκα σε εθνική κατηγορία, το Σ.Δ.Π.Ν. Αιτωλοακαρνανιας ( η αρχή είναι το ήμισυ του παντός ), το Σ.Δ.Π.Ν. Ρεθύμνου και τα σωματεία της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου που με αγκάλιασαν, με αγάπησαν και μου έδειξαν την Κρητική τους φιλοξενία 4 χρόνια
● Ευχαριστώ τους διαιτητές, τα σωματεία και τον φίλαθλο κόσμο της Δυτικής Αττικής, έδωσα ο,τι καλύτερο είχα μέσα μου γι’ αυτούς και κέρδισα το πιο σημαντικό, το ΣΕΒΑΣΜΟ τους.
● Ευχαριστώ όλους τους διαιτητές απ’ όλη την επικράτεια με τους οποίους συνεργάστηκα, θα ήθελα να αναφερθώ ονομαστικά σε 5 ανθρώπους του χώρου που για μένα ήταν και είναι ξεχωριστοί σε όλο αυτό το ταξίδι: ΣΤΑΜΑΤΗΣ Τίμος, ΤΖΩΡΤΖΑΚΟΣ Θανάσης, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ Ιωάννα, ΤΕΡΟΒΙΤΣΑΣ Βασίλης, ΤΣΑΧΕΙΛΙΔΗΣ Ιωάννης…
● Συγγνώμη από τη σύζυγό μου, τους γονείς μου, τον αδερφό μου που τους “μετέφερα” ακούσια όλα αυτά τα χρόνια το άγχος μου, τις αγωνίες μου, τη στεναχώρια μου όταν έκανα ένα ανθρώπινο λάθος • συνάμα όμως να τους πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που συμπορευομαστε στη ζωή μαζί με αρχές, αξίες, αξιοπρέπεια και ήθος.
● Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ στη γυναίκα μου τη Χριστίνα, που έζησε καθημερινά και από πολύ νωρίς όλη μου τη διαδρομή, ήταν δίπλα μου σε όλες τις στιγμές, ΚΑΛΕΣ κ κακές, ήταν ο βασικός συντελεστής της όμορφης αυτής ιστορίας, με υπέμεινε και με περίμενε πάντα, με περίμενε καρτερικά να γυρίσω από αγώνα ακόμα και στο Θείο Δώρο της γέννησης των παιδιών μας, για να το ζήσουμε μαζί.
Υ.Γ.: 22 χρόνια διαδρομής μέσα από δύο φωτογραφίες
Υ.Γ.1: ΗΘΙΚΗ -λέξη ορόσημο για κάθε άνθρωπο, για κάθε διαιτητή
Υ.Γ.2: Ευχαριστώ το Θεό που ήταν δίπλα μου, ήταν μέσα μου σε ολη τη διαιτητική μου διαδρομή…για κάποιο λόγο γίνονται όλα, Αυτός ξέρει πότε είναι η σωστή στιγμή για τα παντα..ιδίως της Λύτρωσης.. ακομα κι οταν εμείς δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε, λόγω ανθρώπινου εγωισμού.