Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Οσοι ειδαν τον κρισιμο αγώνα  του Φωστήρα με τον Παναιγιάλειο στο γηπεδο η τηλεοπτικα ειχαν να πουν στο φινάλε τα καλυτερα λογια για τον Καστοριανό διαιτητή Φώτη Φωτιάδη .Κοιταξε να βγάλει το ντέρμπυ χωρις να προκαλέσει και κράτησε χαρις στην ευθυκρισία του τον πληρη εκλεγχο με συνέπεια να μην  προκληθει εκ μέρους των παικτών το παραμικρό.Με δυο λογια εδειξε ότι η φετινη σαιζον τον οδηγει με τέτοιες λαμπρές εμφανισεις στο κατώφλι της σουπερ λιγκα αφου συμπληρωσε οκτω συμμετοχές τη μια καλυτερη της αλλης Ο Γιαννης Τσαχειλίδης που τον επέλεξε επεσε διάνα αφου ο Φωτιάδης ηταν αρχοντας στο ματς του Ταυρου . κατι που πιστοποίησε και ο Δωδεκανήσιος παρατηρητής Βασίλης Τσαγκάρης .Σπουδαια ηταν η συμβολή των  δυο βοηθών του Κεντζιόπουλου από την Καστορια και Κομκοτού από το Ρέθυμνο  ενώ συνδρομη ειχε και ο τέταρτος Χρηστος Ανδρονικίδης κρατώντας τη τάξη στους πάγκους.

ΣΤΑ Ψαχνα ο Ρούσσος Μπεκερτζής δεν πηγε καλα και οι γηπεδούχοι εχουν  παράπονα από τον εκ Πρεβέζης διαιτητή  αφου μπορουσε να τους δωσει ένα πέναλτυ σε σπρώξιμο του Μπουμάλ .Αυτο σημαινει ότι εχει προβλημα  αφου ο παρατηρητής Πουγκακιώτης ειπε ότι θα κανει χρηση βιντεο .Βοηθοι του ηταν ο Γεωργάρας και Κωνσταντινίνου από την Αρτα και Πρέβεζα αντίστοιχα και τέταρτος ο Κώστας Καρυοφίλης από τον Πειραια.

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ο Μανώλης Σκουλάς εκανε το καθήκον του και τηρησε τον κανονισμό τοσο στην αποβολή του Κορνελάτου με δευτερη κιτρινη ( εκοψε με παραβαση υποσχομενη επιθεση)  οσο και στη φαση του πέναλτυ σε ανατροπη του Βασιλογιάννη .Η παρατηρητής Αντωνια Κόκκοτου δεν ειχε κατι να του επισημανει στο τέλος ,κι εδειξε ότι η διαιτησια ηταν πολύ καλη Βοηθοι ηταν Πετροπουλος Θεσσαλίας και Λιανδράκης Ηρακλείου όπως και ο τέταρτος Γιώργος Φουκάκης .

ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ο Ηρακλειώτης Γιαννης Μουρτζάκης δεν συναντησε προβληματα παροτι εγινε δυνατο παιγνιδι μεταξυ του Αχαρναικου και του πρωτοπόρου Ολυμπιακου Βόλου .Δεν ειχε επιμαχες φασεις και σταθηκε καλα εχοντας βοηθους τους Αθηναίους  Σαμοίλη και Δόση  και τέταρτο τον Σίφη Σφακιανάκη.Ο Θόδωρος Τριανταφυλλίδης  εμεινε ικανιοποιημενος από την ολη εμφανιση τους.

ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ο Θανάσης Σέζος επιβεβαιωσε την σταθερη του πορεια με μια ακομη πετυχημενη  διαιτησια στον αγωνα της Επισκοπής με τον Πανηλειακό. Ο Χρήστος Ηλιάδης απολυτα ευχαριστημενος από την συνολικη εικονα που παρουσιασε η τετράδα περα του Κιλκισιώτη διαιτητη ηταν οι βοηθοί Λιώλιας Κιλκίς Μαρνέζου Χανιών απ οπου ηταν και ο τέταρτος Κυριάκος Ντοκάκης .

ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ο Αθηναίος διαιτητής Νικος Παπαγεωργίου ειχε ευκολο εργο  στη συναντηση της Παναχαικης με τον ουραγο Βυζαντα Παρατηρητής ηταν ο Διοσύνης Γιαννόπουλος από την Ηλεια Βοηθοι οι επισης Αθηναιοι  Κουντουρέλης Μπαμπας και τέταρτος ο Κωστας Αντωνίου .

ΤΕΛΟΣ στην ΑΜΦΙΣΣΑ ο Βιωτός Γιώργος Μιχαηλίδης ηταν ανετος στον αγώνα του Φωκικού με την Γλυφάδα Ο Ματαθίος Κοφίτσας εμεινε ευχαριστημενος από την εμφάνιση του .Βοθους ειχε τους Αχαιους Μειντανά Γκαβέρα και τέταρτο τον Νικο Μακρυπόδη.