Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Το πρόγραμμα εφαρμοζόμενης αθλητικής ψυχολογίας που έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο περίπου σε όλες τις κατηγορίες των εθνικών πρωταθλημάτων συνεχίζεται πλέον και στις ΕΔ των Ενώσεων. Η εκπαίδευση πλέον σε όλους τους τομείς ξεκινάει από την κορυφή και φτάνει μέχρι τη βάση. Η εξαιρετική δουλειά που κάνει ο Αθλητικός Ψυχολόγος Dr. Ζήσης Παπανικολάου και τα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας και μάλιστα αφιλοκερδώς έχει αναγνωρισθεί από όλους. 

 Έτσι πριν λίγες μερες  βρέθηκε στην ΕΠΣ Κοζάνης όπου μίλησε σε όλους τους διαιτητές σε επιμορφωτική συνάντηση που οργάνωσε η τοπική ΕΔ και ο επικεφαλής της Θόδωρος Τσιμεντερίδης.  

 Το βραδυ της περασμενης Δευτέρας στην επιμορφωτική συνάντηση της ΕΠΣ Φθιώτιδας που έχει οργανώσει η τοπική ΕΔ και ο επικεφαλής της, καθώς και υπεύθυνος της 3ης περιφέρειας Γιάννης Σπυρόπουλος.  Η  ομιλία του ειχε  θέμα «Ψυχολογική  προετοιμασία του διαιτητή ποδοσφαίρου πριν τον αγώνα» Παροντες ηταν πανω από100 εν ενεργεια διαιτητές τα μελη της ΕΔ της ενωσης Φθιώτιδας καθως και η διοίκηση του συνδεσμου.