Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με πρωτοβουλία της Επιτροπής Διαιτησίας και με την υποστήριξη της Ε.Π.Σ.Χανίων, υλοποιείται φέτος για πρώτη φορά πρόγραμμα ενημέρωσης των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου των Χανίων πάνω σε θέματα Διαιτησίας. Στόχος της δράσης είναι οι νέοι ποδοσφαιριστές να αντιληφθούν τον πραγματικό ρόλο του Διαιτητή μέσα στο παιχνίδι, να έρθουν σε επαφή με τους Κανόνες του Παιχνιδιού και να κατανοήσουν το πνεύμα και τη φιλοσοφία τους.

Ο Πρόεδρος της Ε.Δ. κ. Γ. Τριανταφύλλου και ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης της Επιτροπής κ. Εμμ. Μαρνέζος έχουν ήδη επισκεφθεί τις Ακαδημίες των ομάδων του Θησέα, του Μινώταυρου, της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας και του Πανακρωτηριακού, αναπτύσσοντας στους νέους ποδοσφαιριστές τις βασικές πτυχές των Κανόνων του Παιχνιδιού και το ρόλο του Διαιτητή στην εφαρμογή τους.

Ανάλογες επισκέψεις έχουν προγραμματιστεί και σε άλλες ακαδημίες ομάδων του Νομού το προσεχές διάστημα, με σκοπό να ενημερωθούν πάνω σε θέματα Διαιτησίας όσο δυνατόν περισσότερα νέα παιδιά που αγαπούν και ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.