Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Είναι γνωστό ότι από την έναρξη της φετινής σεζόν (2012-13) στη Super League, o Ηλίας Φίλος, που στο παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος του Σ.Δ.ΗΠ., βρίσκεται και επίσημα στον πίνακα των Παρατηρητών αγώνων, με πιο πρόσφατο παράδειγμα αγώνα, όπου εκτέλεσε χρέη παρατηρητή, την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής (17/2) ανάμεσα στη Βέροια και τον Αστέρα Τρίπολης.

Παρόλα αυτά όμως κι ενώ από τον Ιανουάριο του 2012 ο ίδιος έχει θέσει με έγγραφό του (όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω) εαυτόν στη διάθεση της τοπικής Ένωσης προκειμένου να προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του σε αγώνες Ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και κυπέλλου, εντούτοις μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει την παραμικρή απάντηση από τη διοίκηση της Ε.Π.Σ.Ηπείρου.

Εντύπωση, δε, προκαλεί το γεγονός ότι επανήλθε με δεύτερο έγγραφο τον περασμένο Νοέμβριο, ωστόσο ουδεμία απάντηση έλαβε και πάλι, γεγονός που προκαλεί εύλογες απορίες για τη διοίκηση της τοπικής Ένωσης και τη λογική που τη διακατέχει.

Μήπως το να αγνοείται συστηματικά ο κ. Φίλος οφείλεται στο ότι δεν ανήκει στους ημέτερους ή μήπως η συγκεκριμένη αντιμετώπιση εδράζεται στη διάθεση του πρώην προέδρου του Σ.Δ.ΗΠ. να προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του, γεγονός που μπορεί να μη συναντά ευήκοα ώτα, αφού κοινώς "χαλάει" την πιάτσα;

Ν. ΣΚΟΥΜΠΟΣ