Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

 

Μια σημαντικη αλλαγη εγινε στην  της Επιτροπή Διαιτησίας τη; ΕΠΣ Πειραια Ο Σπυρος Βούλγαρης που ηταν για τρια και πλεον χρονια στην ΕΔ παραχωρησε την θεση του στον Μιχαλη Δαμιανάκη και ανέλαβε  αυτος μαζι με τον  Νικόλαο Δροσινό  την υπευθυνότητα των  Σχολών Διαιτησίας &εκμάθησης – επιμόρφωσης των διαιτητών μας.

Έτσι η  τριμελής Επιτροπή Διαιτησίας παίρνει την  εξής μορφή: Πρόεδρος  ο κ. Ιωάννης Ποντίκης, μέλη και υπεύθυνοι των ορισμών οι κ.κ. Χαράλαμπος Μοιραδωράκης, Μιχάλης Δαμιανάκης, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστοί οι υπεύθυνοι των ορισμών  διαιτητών των Πρωταθλημάτων Ακαδημιών.

 *Με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  θα ζητηθεί από την ΚΕΔ/ΕΠΟ  μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβριο η έγκριση λειτουργίας νέας σχολής διαιτησίας.

Στις προθέσεις της Επιτροπής Διαιτησίας είναι  η πραγματοποίηση μέσα στην νέα ποδοσφαιρική περίοδο δύο σχολών διαιτησίας στον Πειραιά.

 *Να σημειωθεί ότι κατόπιν πρότασης  του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Ποντίκη αποφασίσθηκε ομόφωνα τα ποσοστά  Ε.Π.Σ.Π. – Ε/Δ των διαιτησιών( και παρατηρητών) σε διεθνείς αγώνες να  διαμορφωθούν ως εξής

Διεθνείς διαιτητές αγώνων CHAMPION’S LEAGUE, EUROPA LEAGUE, Εθνικών ομάδων : 80 ευρώ

Διεθνείς βοηθοί διαιτητές αγώνων CHAMPION’S LEAGUE, EUROPA LEAGUE, Εθνικών Ομάδων: 50 ευρώ

Γυναίκες Διεθνείς διαιτητές αγώνων CHAMPION’S LEAGUE,, EUROPA LEAGUE, Εθνικών Ομάδων : 50 ευρώ

Γυναίκες Διεθνείς βοηθοί διαιτητές αγώνων CHAMPION’S LEAGUE, EUROPA LEAGUE, Εθνικών Ομάδων : 40 ευρώ

Παρατηρητές Διαιτησίας Διεθνών αγώνων CHAMPION’S LEAGUE, EUROPA LEAGUE: 50 ευρώ, για όλα τα υπόλοιπα διεθνή παιχνίδια: 40 ευρώ