Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

 

 Ο  Δανός ρεφερυ Γιάκομπ Κέλετ ορίστηκε  να διευθύνει το ντερμπυ Παναθηναϊκού  - Ολυμπιακού  και μάλιστα προεβη και σε  δηλώσεις τρεις μέρες πριν τη σέντρα.

Συγκεκριμενα μιλώντας στην ιστοσελίδα «tipsbladet» ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανένα άγχος, αφού έχει σφυρίξει και στο παρελθόν ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αρχικά είπε: «Θα είναι μία συναρπαστική εμπειρία. Νομίζω ότι θα θυμίζει πολύ δανέζικο ντέρμπι, που έχω διαιτητεύσει πολλές φορές. Δεν υπάρχει δικαίωμα εισόδου για τους φιλοξενούμενους οπαδούς στον αγώνα, αλλά ούτως ή άλλως πιθανότατα θα υπάρξει… έκρηξη. Έχω διαιτητεύσει ευρωπαϊκούς αγώνες στην Ελλάδα στο παρελθόν και συνήθως πήγαιναν πολύ καλά, οπότε δεν έχω άγχος για τίποτα. Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα».

Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης πως: «Οι αγώνες μεταξύ των δύο συλλόγων διεξάγονται πάντα από ξένο διαιτητή και σύμφωνα με πληροφορίες αυτό γίνεται και για λόγους ασφαλείας, καθώς οι Έλληνες διαιτητές που έχουν σφυρίξει στο παρελθόν τα παιχνίδια Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, δέχονταν συχνά απειλές μετά τους αγώνες»!

ΠΗΓΗ: www.neakriti.gr