Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ ξενάγησε την Τρίτη (18/10) στην «Αγιά Σοφιά-Οpap Arena» ο Δημήτρης Μελισσανίδης και στο περιθώριο αυτής της ξενάγησης είπε πολλά και ενδιαφέροντα ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Το αφεντικό της Ένωσης, λοιπόν, είπε ότι θα πρέπει να τελειώσει η τοξικότητα απ' όλους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ ανέφερε ότι εκτιμά τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο και τον χαρακτήρισε έντιμο, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «είναι πιο Παναθηναϊκός από τον Αλαφούζο» και πως «στην ΕΠΟ δεν υπάρχει κανένας ΑΕΚτσής».

Άφησε και τις αιχμές του προς τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, είπε ότι η φετινή ΑΕΚ του θυμίζει την ΑΕΚ του '90' και του αρέσει πάρα πολύ, ενώ ευχήθηκε να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, αν δεν τα καταφέρει η Ένωση να πάρει τον τίτλο.

Αναλυτικά, ο Δ. Μελισσανίδης ανέφερε:

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Θέλω να δείχνουμε αγάπη. Να φύγει το μίσος, να φύγει η τοξικότητα. Να ανεβάσουμε επίπεδο το ποδόσφαιρο, δεν χρειάζεται τόση αντιπαλότητα. Κάποιοι λίγοι που έχουν μείνει, θα μπουν κι αυτοί στον ίσιο δρόμο».

Για την άποψή του για τη διαιτησία στην Ελλάδα, γιατί βλέπουμε ότι υπάρχουν λάθη: «Για να είμαι ειλικρινής, εγώ πιστεύω ότι η διαιτησία έχει φτιάξει στην Ελλάδα. Τα παλαιότερα χρόνια, τέτοια εποχή, ξέραμε τον πρωταθλητή. Τα λάθη πάντα θα υπάρχουν. Κάποια φορά θα έχουν παράπονα οι μεν κάποια οι δε. Πιστεύω ότι η διαιτησία έχει φτιάξει, αν συγκρίνουμε λέω πάντα με όσα γίνονταν».

Για τον Ολυμπιακό και τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ: «Δεν ξέρω τι να σας πω, μπορεί να κάνει λόμπινγκ για την Αγγλία».