Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Άμεσα είχαμε μια πρώτη αντίδραση από τον ΠΑΟΚ για τη φάση του πέναλτι -που δεδομένα θα συζητηθεί- στο «Γ. Καραϊσκάκης», σχολιάζοντάς τη με… δεικτικό τρόπο στο Twitter!

Πιο συγκεκριμένα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει: «Νέος κανονισμός, εισαγόμενος, Λετονικός! Κάντε σάντουιτς τους επιθετικούς».

 
 



Στο 61', πέντε λεπτά μετά το γκολ του Νάρεϊ για το 2-1 του «δικεφάλου του Βορρά», σε γέμισμα προς τον Ολιβέιρα, ο Τζολάκης βγήκε με φόρα και βρήκε με το γόνατο τον Πορτογάλο. Αμέσως, λοιπόν, ο Λετονός διαιτητής Τρεϊμάνις έδειξε την άσπρη βούλα, αλλά για σπρώξιμο του Μπα, στον οποίο έδειξε και την κίτρινη κάρτα.

Στη συνέχεια, όμως και ενώ επικρατούσε τρομερή ένταση, το VAR και ο ρέφερι Ζοάο Πινέιρο κάλεσε τον Τρεϊμάνις να πάει να δει τη φάση στο βίντεο. Ο Λετονός, λοιπόν, έπειτα από το on field review, άλλαξε την απόφασή του και πήρε πίσω και την κίτρινη στον Μπα, με τον ΠΑΟΚ να… βράζει! Και να βγαλει την παρακατω ανακοινωση

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Δεν μπορούμε ακόμη να συνέλθουμε από την αδιανόητη κωλοτούμπα του διαιτητή Τρεϊμάνις. Για πέναλτι που θα έδινε και περαστικός φίλαθλος του Ολυμπιακού, δέχτηκε να σπαταλήσει τον χρόνο του για να το δει στο VAR μετά την κλήση του Πινέιρο.

Και αντί να τον στείλει στον αγύριστο, αποδέχτηκε την πρωτοφανή ένσταση για ένα πέναλτι βγαλμένο από σεμινάρια! Μη διανοηθείτε να παίξετε ξανά με τον ιδρώτα των παικτών του ΠΑΟΚ, μην προσπαθήσετε ποτέ ξανά να του στερήσετε αυτά που αξίζει μέσα στο γήπεδο. Δεύτερη προειδοποίηση δεν συνηθίζουμε να δίνουμε, μπορείτε να ψάξετε να βρείτε που βρίσκονται όσοι προσπάθησαν να μας αδικήσουν».