Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Αγαπητέ πρόεδρε,
Αγαπητά μέλη του ΔΣ της ΟΔΠΕ - Ένωσης Διαιτητών με ενδιαφέρον διάβασα την επιστολή μελών του Δ Σ προς εσάς για τη συνεδρίαση του κορυφαίου οργάνου της Ελληνικής Διαιτησίας σε μία κρίσιμη στιγμή για το χώρο μας κάτι που δεν έχει γίνει τους τελευταίους μήνες .
Μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση ότι υπάρχει απάντηση από μέλη που έχουν μεγάλη διαδρομή στο χώρο μας ότι βρίσκονται σε διακοπές και θέλουν να συνεδριάσουν το Σεπτέμβριο !!!
Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι αυτό μου θυμίζει τη φράση του Ανδρέα Παπανδρέου τη δεκαετία του 80 όταν του είπαν να κάνει εκλογές και απάντησε ότι δεν θα χαλούσε τα μπάνια του λαού !!
Αγαπητέ μου πρόεδρε και μέλη του συμβουλίου στο χώρο μας τρέχουν εξελίξεις που μου θυμίζουν την Ελληνική ταινία η "Μεσόγειος φλέγεται " και πρέπει να τρέξουμε για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις που ή θά αλλάξουμε ή θά βουλιάξουμε!!
Τέλος θα μου επιτρέψετε να τελειώσω την κατάθεση της αγωνίας μου για το αύριο του χώρου μας αλλάζοντας τα λόγια " είτε το έθνος θα εξαφανίσει το χρέος είτε το χρέος θα εξαφανίσει το έθνος " με την απλή άποψη μου : Ή θα φέρουμε το χώρο μας εκεί που πρέπει και του αξίζει με το βλέμμα στο αύριο ή θα παραμείνουμε απλοί θεατές του χθες.
Σπύρος Βασιλείου
Πρόεδρος ΣΔΠ Ηλείας
Πρώην Διαιτητής Α Εθνικής.