Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Ο.Δ.Π.Ε. - ΕΝΩΣΗΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ, ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ, 185 47 ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ.: 210 3838000, 6944541120, 6946717171 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.odpe.gr

Αρ. Πρωτ. : 44

Πειραιάς, 11/7/2022

Προς τα μέλη του Δ.Σ. ΟΔΠΕ – ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

κ. ΡΑΠΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

κ. ΛΙΟΛΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

κ. ΤΣΙΜΙΚΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟ

κ. ΣΠΑΝΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟ

κ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ

Κοινοποίηση : ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΔΠ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

Κύριοι Συνάδελφοι,

Το αίτημά σας για σύγκλιση Δ.Σ. της Ο.Δ.Π.Ε. – Ε.Δ. έγινε γνωστόκαι στα υπόλοιπα επτά μέλη του Δ.Σ. Τους ζητήθηκε και εκ μέρους μου ησύντομη σύγκλιση Δ.Σ.

Η απάντηση ήταν έγγραφη και από τους επτά (7) : ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΚ,. ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ Θ., ΧΑΡΙΣΗ Ε., ΠΑΤΣΑΟΥΡΑ Ν., ΚΩΤΣΑΔΑΜ Κ.,ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ Ι. και ΠΑΝΤΕΛΗ Η. και έλαβε αριθμό Πρωτοκόλλου

ΟΔΠΕ. Συνημμένο έγγραφο.

Συντάσσομαι και εγώ με την πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. καικαλώ τον Γενικό Γραμματέα και τον Ταμία να προσέλθουν στα γραφείατης ΟΔΠΕ –Ε.Δ. την 19/7/2022 και ώρα 11.00 π.μ. όπως εξετασθούν ταόποια θέματα χρίζουν άμεσης διευθέτησης, στα πλαίσια τηςνομιμότητας και του Καταστατικού μας.

 

Ο Πρόεδρος Ο.Δ.Π.Ε. – Ε.Δ.

ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΗΛΙΑΣ

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

Κε Πρόεδρε

Σε απάντηση των παραπάνω επιστολών, σας γνωρίζω τα εξής :

α.  Όσον αφορά την επιστολή που αναφερεται στην πρόταση του Κου Αδαμόπουλου, ότι  παρόλο που σέβεται την επιθυμία να γίνει το συντομότερο δυνατόν σύγκληση ΔΣ και στην οποία επισημαίνει ότι είναι περίοδος διακοπών προτεινοντας να γίνει μετά τριμήνου περίπου η συγκληση,  επιστολή που  προσυπογράφουν τα μέλη ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ Θ., ΧΑΡΙΣΗΣ Ε., ΠΑΤΣΑΟΥΡΑΣ Ν., ΚΩΤΣΑΔΑΜ Κ.,ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ι. και ΠΑΝΤΕΛΗΣ Η. προφανώς ενστερνιζόμενοι  την αποψη του κου Αδαμόπουλου ,ότι διανύουμε περίοδο διακοπων ,   όπως γνωρίζετε κε Πρόεδρε τα θέματα διαιτησίας που μας αφορούν βρίσκονται σε κομβικό σημείο και σίγουρα δεν αφορά κανέναν εάν εμείς λειτουργούμε βάσει των θερινων διακοπών.

Αυτά κε Πρόεδρε δεν σας απαλλάσουν από την ευθύνη του ότι δεν καλέσατε για συγκληση ΔΣ τους αιτούντες, εντός 7 ημερών, όπως ορίζει το καταστατικό μας.Έτσι θα διαπιστώναμε αν θα υπηρχε απαρτία ή όχι .

Σας ενημερωνω οτι  υπηρξε τηλεφωνικη επικοινωνια με τα μελη Χαριση Ε και Κωτσαδαμ Κ που , προσυπογράφουν την επιστολη και δεν ειχαν καμια αντιρρηση για συγκληση ΔΣ , αλλωστε γιατι να μην γινοταν .

β.  Όσον αφορά την απαντητική επιστολή προς τους αιτούντες  Ράπτη Β., Λιολιο Σπ., Τσιμικλή Γ., Σπανέα Γ.,Δημόπουλο Ε., για σύγκληση  ΔΣ, μας αναφέρετε ότι παρότι που ζητήθηκε εκ μέρους σας ,σύντομη σύγκληση ΔΣ τα άλλα μέλη αρνήθηκαν  και στο τέλος συνταχθηκατε, προφανώς όπως αναφέρετε στην επιστολή σας, με την έγγραφη απάντηση των 7 , που επικαλέστηκαν ότι βρίσκονται  σε περίοδο θερινών διακοπών. Συντάσσεστε λοιπόν όπως αναφέρεται ΄στην επιστολή με την πλειοψηφία των μελών του ΔΣ.

Πλειοψηφία κε Πρόεδρε, μειοψηφία ή απαρτία έχουμε όταν βρισκόμαστε στο ΔΣ και όχι με επιστολές που αναφέρονται αν βρισκόμαστε σε περίοδο θερινών ή χειμερινών διακοπών.

γ. Στην ιδια επιστολή καλείται το Γενικό Γραμματέα Γ. Σπανέα και τον Ταμία Χαρίση Ευάγγελο, να προσέλθουν στα γραφεία της ΟΔΠΕ- ΕΔ, την 19 /7/2022 για να εξετάσουμε θέματα που χρήζουν στα πλαίσια της νομιμότητας του καταστατικού μας, έχοντας εσείς ο ίδιος, από λάθος υποθέτω, παραβιάσει το καταστατικό κατ΄επαναληψη, εφόσον δεν συγκαλείται ΔΣ μία φορά το μήνα, όπως ορίζεται στο καταστατικό. 

Προφανώς κε Πρόεδρε θα είμαι παρών, όπως και ο Ταμίας με ενημέρωσε ότι θα είναι παρών, με την προϋπόθεση ότι εφαρμόζοντας αυτή τη φορά το καταστατικό στο νέο αίτημα των Ράπτη Β., Λιολιο Σπ., Τσιμικλή Γ., Σπανέα Γ.,Δημόπουλο Ε, για σύγκληση  έκτακτου ΔΣ, λόγω : 

1) Των σημαντικών εξελίξεων για θέματα  που αφορούν  την διαιτησία.

 2) Αποφασεις για κατεύθυνση και δράση που πρέπει να ακολουθήσουμε για να επιτύχουμε την επαναφορά της οργανωμένης διαιτησίας στα σημερινά δρώμενα.

3) Αναδιάρθρωση ΔΣ διότι προφανώς δεν λειτουργούμε ικανοποιητικά με αυτό το σχήμα

Συγκαλώντας το έκτακτο ΔΣ κε Πρόεδρε όπως είστε υποχρεωμένος να πράξετε  την 19/7/22 και ώρα 11.00 με τα άτομα που ζητούν το έκτακτο ΔΣ και εμάς τους τρεις παρόντες, είμαστε περισσότεροι από τους απόντες και δεν υφίσταται λόγος να μένουμε έξω από τα τεκταινόμενα, αναμένοντας τη λήξη των θερινών διακοπών.

Ας αναλάβει λοιπόν ο καθένας από εμάς τις ευθύνες του.

Με εκτίμηση

Γιώργος Σπανέας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.