Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με ανακοίνωση του ο συνδεσμος διαιτητών Ηπείρου εκανε μια θεαματικη κωλοτούμπα και απο εκει που ειχε προκαλέσει δυο φορες θεμα με επίσημη ανακοινωση του αλλα και με λεκτικη κοντρα του Δάλλα με τον Ηλια Φίλο για τα οσα ειχε πει ο τελευταίος στη Γ.Σ της ενωσης γυρω απο τα  ποστοστα των διαιτητών,τωρα ολα αυτα γράφτηκαν στο ..χιονι Και με νεώτερη ανακοινωση του στην ουσια ανακαλει την πρωτη ανακοινωση που υπέγραφαν ο προεδρος και η γενικη γραμματέας του συνδεσμου,   επανέρχεται στο θέμα που είχε δημιουργηθεί με τους κ.κ. Φασούλα και Φίλο στη Γ.Σ. της ΕΠΣΗΠ, τονίζοντας ότι δεν ήταν στους στόχους του να μειώσει την τιμή και την υπόληψη των δυο ανδρών ούτε να ακυρώσει την προσφορά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 04.07.2013
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
(Σ.Δ.Π.ΗΠ.)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Με αφορμή την από 29.04.2013 ανακοίνωσή μας θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι σε καμία περίπτωση η όποια διαφωνία και αντιπαράθεση στα πλαίσια λειτουργίας των Συλλογικών μας οργάνων δεν στόχευε στη μείωση της τιμής και της υπόληψης των πρώην μελών μας, κ.κ. Φασούλα και Φίλου, ούτε στην ακύρωση της όποιας προσφοράς τους.

Βεβαίως οι διαφωνίες στον εν γένει χώρο του ποδοσφαίρου είναι θεμιτές, πολλές δε φορές και δημιουργικές.

Πεποίθησή μας είναι όλοι οι ασχολούμενοι στο χώρο του ποδοσφαίρου, από όποιο μετερίζι και αν βρισκόμαστε, πρέπει να επιδιώκουμε την προώθηση του πιο δημοφιλούς και λαϊκού αθλήματος, στην υπηρεσία του οποίου βρισκόμαστε άπαντες.

Θέλουμε να βλέπουμε όλα μας τα μέλη, πρώην και νυν, ως συναδέλφους που υπηρετήσαμε ή υπηρετούμε τον πολύ δύσκολο χώρο της Διαιτησίας".

 
πηγη www.passports.gr